“Her daim yanınızdayız”;

“Her daim yanınızdayız”

Hatay Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, 16 Temmuz’da yaşanan büyük yangın felaketinden etkilenen aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti....

Resim

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, yangın bölgelerini gezerek yangında zarar gören aile ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Yılmaz, devletin her daim yanlarında olduğunu ve üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02zmKPKGxJXpAaEH3LjjBteEEjLYsLMeZp7p8oX4P7ZVSQi324ddtt9wf3TNvxygqJl&id=100064921440712

KONTROL NOKTALARINDA GÖZCÜLER TAKİPTE

Belen Kaymakamlığı, “16 Temmuz Pazar günü Hatay’ın Belen ilçesinde yaşanan büyük yangın felaketinde, Bakanlarımızdan Milletvekillerine, Kaymakamımızdan Belediye Başkanına tüm yönetim kadrosu ile ilk andan itibaren koordinasyon merkezinde ve sahada geceli gündüzlü yaptıkları koordinasyonu görevi, yangının kontrol altına alınması ve soğutma çalışmasının tamamlanmasıyla sona ermiş ve halen kontrol noktalarında gözcülerimiz görevlerine devam etmektedirler” açıklaması yaptı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum