Büyük nüfus ailesine arz-ı veda;

Büyük nüfus ailesine arz-ı veda

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü olarak 3 yılı aşkın süredir sürdürdüğü görevini Bilecik Valisi olarak atanması nedeniyle tamamlayan Şefik Aygöl, nüfus ailesi için bir veda mesajı yayınladı....

Resim

NVİ’DE TEKNOLJİK DÖNÜŞÜM SAĞLADI

Vali Şefik Aygöl, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü olarak görev yapmanın ve bugün de Bilecik Valisi olarak hizmet edecek olmanın onurunu ve gururunu yaşıyor, Cenab-ı Haktan bu onurlu görevi en güzel şekilde yürütme gücü ve kudreti niyaz ediyorum” dedi.

Mesajında Genel Müdürlükte yapılan çalışmalara da değinen Aygöl, “Bugün, sadece nüfusla ilgili iş ve işlemleri yerine getirmenin ötesinde, teknolojik bir dönüşüm sağlayarak kurumsal altyapısı güçlendirilmiş ve iletişime çok dha açık bir Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü inşa edebilmek adına birbirinden değerli mesai arkadaşlarımla birlikte zorluklar karşısında asla yılmadan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan var gücümüzle mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

EN TEMEL VAZİFE MİLLETE HASSASİYETLE HİZMET

Genel müdürlükte yürütülen birçok yeni hizmetin ve projenin içerisinde olmanın onurunu yaşadığını belirten Aygöl, “Bundan sonra da her daim en temel vazifemiz olarak gördüğümüz milletimize hizmet etmeyi, gerekli özeni ve özveriyi göstererek hakkıyla ve hassasiyetle yerine getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğim” dedi.

Vali Aygöl mesajını, “En kalbi duygularla arz-ı veda ederken görevi devralan meslek büyüğüm Sayın Vali İbrahim Taşyapan’ın engin tecrübesiyle güzel işler başaracağına, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinin daha da gelişerek devam edeceğine olan inancım tamdır” diyerek tamamladı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum