“Burdur’a hizmetkar olmaya geldim”;

“Burdur’a hizmetkar olmaya geldim”

Kars Valisi iken Burdur’a atanan Türker Öksüz, yeni görevine başladı. Vali Öksüz, “Rabbim bizi Burdurlulara, gelecek nesillere, şehit kanlarıyla yıkanmış bu vatan toprağına mahcup eylemesin” dedi....

Resim

HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR

Valilik protokol girişinde düzenlenen törenle karşılanan Vali Öksüz, tören mangasını selamladıktan sonra Valilik giriş katında basın menuslarına açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı açıklamada, Serhat Şehri Gazi Kars’tan çok kıymetli Karslı hemşehrilerimin selamıyla, ülkemizin başka bir cennet köşesine geldiğini belirten Vali Öksüz, “halka hizmet, hakka hizmettir” şiarıyla, Burdur’umuza hizmetkar olmaya geldiğini ifade etti.

Açıklamanın ardından Makamına geçen Vali Öksüz, il yöneticileri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Karşılama törenine; İl protokolü, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Resim

RABBİM MAHCUP EYLEMESİN!

Vali Öksüz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Rabbim bizi Burdurlulara, gelecek nesillere, ay yıldızlı bayrağımıza, şehit kanlarıyla yıkanmış bu vatan toprağına mahcup eylemesin” dedi.

“Yaşamımın her noktasında olduğu gibi Burdurlu hemşehrilerime hizmet ederken de hayat felsefem olan “haktan, adaletten yana, objektif olma” olgusuyla görev yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Vali Öksüz, “Her yeni başlangıç, kendi içinde bir yeni heyecan da barındırır. Bizler de böyle bir heyecanın içindeyiz. Bu şehre daha neler katabileceğimizin, bu şehrin potansiyelinden daha neleri açığa çıkarabileceğimizin, Burdur’u nasıl bir dünya şehri yapabileceğimizin gayreti içinde olmaktır” diye konuştu.

Resim

BURDUR İDDİALI BİR ŞEHİR

Vali Öksüz, şöyle devam etti. “Türkiye iddialı bir ülkedir. “Türkiye Yüzyılı” hedefi, bir iddianın tarifi olduğunu ifade eden Vali Öksüz, öyleyse bu ülkenin şehirleri de iddialı olmak zorundadır. Elbette, Burdur da iddialı bir şehirdir. Tarihinde, kültüründe, medeniyetinde bunun altyapısı fazlasıyla var. Bize düşen, onu bir cevher gibi parlatmak, açığa çıkarmak, ışıltısını dünyaya yaymaktır.”

Resim

Vali Öksüz, özellikle proje üreten, projeleri takip eden, insanı merkeze alan, her zaman halkın sorunlarına açık, çözüm odaklı, halkın hayatını kolaylaştıracak, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalışma modeli uygulayacaklarını ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum