“Teröre boyun eğmeyen bu şehirde görev yapmak büyük onur”;

“Teröre boyun eğmeyen bu şehirde görev yapmak büyük onur”

Hakkâri Valiliği'nde törenle karşılanan Vali Ali Çelik, “Dağların başkenti, medeniyetler, alimler ve seyitler şehri Hakkâri’mizde görevimize başladık. Rabb’im utandırmasın” dedi....

Resim

Valilik binası önünde vali yardımcıları, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve il protokolü tarafından karşılanan Vali Çelik, tören mangasını selamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DAĞLARIN BAŞKENTİ, DOSTLUĞUN VE MİSAFİRLİĞİN MERKEZİ

Vali Ali Çelik, dağların başkenti, dostluğun ve misafirliğin merkezi olan Hakkâri’de, Hakkârili hemşerileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Hakkâri’de görev yapmanın kendisi için büyük onur olduğunun belirten Vali Çelik, “Özellikle teröre boyun eğmeyip kahramanca direnen, topraklarını canı pahasına savunan, bu bayrağın, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna onlarca şehit vermiş bu şehirde görev yapmak benim için başlı başına büyük bir onur. Bu kutlu ve onurlu görevi bize layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Resim

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ OLACAK

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali Çelik, “Hakkâri’deki en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz olacak. Hakkârili hemşehrilerimin desteği, birlik ve beraberliği bize büyük güç verecek” dedi.

İnsan ayırt etmeksizin, adaletin ve hukukun üstünlüğünü esas alan bir çalışma gerçekleştirileceğini altını çizen Vali Çelik, “Tüm çalışmalarımızda hemşehrilerimizin, şehrimizin huzuru, refahı, çocuklarımızın geleceğini hazırlayacak yaşam enerjisini ve onlara huzur verecek bir şehir ve ülke bırakmak en büyük önceliğimiz olacak. İnsan ayırt etmeksizin adaletin ve hukukun üstünlüğünü esas alan bir çalışma gerçekleştirmek en büyük sorumluluğumuzdur” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum