İlk ‘hayırlı olsun’a Seyit geldi: Keşke gitmeseydiniz;

İlk ‘hayırlı olsun’a Seyit geldi: Keşke gitmeseydiniz

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Muğla’nın Datça ilçesine atanan Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı’ya ilk ‘hayırlı olsun’a gelen minik Seyit Akree oldu. Kaymakam Atıcı'nın ilgilendiği Suriyeli bir ailenin 10 yaşındaki oğlu olan Seyit, kaymakam abisine 'Keşke gitmeseydiniz" dedi....

Resim

BOZKURT'A VEDAYA HAZIRLANIYOR

Giresun Dereli Kaymakamı iken 11 Ağustos 2021 Sel Afeti sonrası çıkan kararname ile Bozkurt ilçesine atanan, sel felaketinin yaralarının sarılması için fedakarca görev yapan Kaymakam Atıcı, Datça Kaymakamlığı’na hazırlanıyor.


KAYMAKAM ABİYE ZİYARET

Kaymakam Atıcı’ya hem veda hem de ‘hayırlı olsun’ demek için çok sayıda yönetici ve vatandaş ziyarette bulunurken, Atıcı’ya ilk ‘hayırlı olsun’ ziyaretini minik Seyit Akree yaptı.

KEŞKE GİTMESEYDİNİZ!

Suriye Halep’ten Bozkurt’a gelen ve Bozkurt İlkokulu’nda okuyan 10 yaşındaki Seyit, elinde çiçekle ziyaret ettiği kaymakam abisine, “Yeni göreviniz hayırlı olsun ama keşke gitmeseydiniz” dedi.

Kaymakam Atıcı’nın diğer ihtiyaç sahibi aileler gibi yakından ilgilendiği ailenin oğlu olan Seyit’in kardeşi de Bozkurt’ta hafızlık okuyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum