“Umarım bu kısa sürede hoş sada bırakabilmişizdir”;

“Umarım bu kısa sürede hoş sada bırakabilmişizdir”

İstanbul Küçükçekmece’de 4,5 ay kaymakamlık yaptıktan sonra Ankara Akyurt’a atanan Mehmet Tunç, onuruna düzenlenen veda yemeğinde, “Acıda ve sevinçte yanınızda olmaya azami gayret gösterdim” dedi....

Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç'un Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara’nın Akyurt ilçesine atanmasından dolayı Küçükçekmece'de Veda Yemeği Programı düzenlendi.

Resim

ACIDA VE SEVİNÇTE YANINIZDA OLMAYA GAYRET GÖSTERDİM

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Tunç, "Küçükçekmece ilçesinde görev yaptığım 4,5 aylık zaman diliminde göstermiş olduğunuz sevgi ve teveccühe mazhar olabilmek amacıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında bulunmaya gayret gösterdim. Milletimizin rızasına nail olabilmek adına çalıştım. Acıda ve sevinçte yanınızda olmaya azami gayret gösterdim” dedi.

Kaymakam Tunç, “En büyük arzumuz milletimizin güvenliği, esenliği, mutluluğudur. Umarım milletimiz nezdinde bu kısa sürede hoş sada bırakabilmişizdir” ifadesini kullandı.

Resim

BURUK BİR HÜZÜNLE AYRILIYORUM

Kaymakam Tunç, şöyle devam etti: “Görev yaptığım süre boyunca İstanbul’da Küçükçekmece'de çalışmak benim için büyük bir onurdur. Sizleri tanımak da büyük bir mutluluktur. Görevim boyunca Küçükçekmece ilçemiz için en iyi çalışmaları yapmaya gayret ettik. Bu çalışmalarda desteğini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma, tüm kamu kurum ve kuruluş müdürlerine, Belediye Başkanımıza ve Çalışma ekibine, kolluk görevlilerine, muhtarlarımıza ve ilçe siyasi başkanlarına, tüm STK Başkan ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada buruk bir hüzünle sizlere Allah’a ısmarladık diyorum. Küçükçekmeceli tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun.”

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum