Arama
Arama Sonuçları
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
Peygamber Efendimize mektup yazdılar
Ankara Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, "Peygamber Efendimize Mektup" Yarışması Ödül törenine katıldı. Kaymakam Tunç, "Çocuklarımızın göstermiş olduğu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Öğrencilere kitap hediye etti
Ankara'nın Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Tunç, öğrencilere Ali Fuat Başgil'in “Gençlerle Baş Başa” eserini hediye etti.
Çocuklarla futbol oynadı
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Akçayazı İlkokulunu ziyaret ederek birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, öğrencilerle futbol oynayarak sevinçlerine ortak oldu.
Ahmet Akdağ Sulakyurt, Ümit Gürsançtı Sarıyahşi, Özlem Doğan Karamanlı’ya atandı
Isparta Gelendost Kaymakam Vekili Ahmet Akdağ Kırıkkale Sulakyurt, Erzincan Kemah Kaymakam V. Ümit Gürsançtı Aksaray Sarıyahşi, Kütahya Pazarlar Kaymakam V. Özlem Doğan Burdur Karamanlı kaymakamlığına görevlendirildi.
Okuma seferberliği başlattı
Ankara Akyurt’un yeni kaymakamı Mehmet Tunç, ilçede kitap okuma seferberliği başlattı. Kaymakam Tunç, ilk kitabı da minik öğrencilere bizzat okudu
Minikleri uyum eğitiminde yalnız bırakmadı
İstanbul Küçükçekmece’den Ankara Akyurt Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Tunç, uyum eğitimindeki minik öğrencileri ziyaret ederek, heyecanlarını paylaştı.
“Umarım bu kısa sürede hoş sada bırakabilmişizdir”
İstanbul Küçükçekmece’de 4,5 ay kaymakamlık yaptıktan sonra Ankara Akyurt’a atanan Mehmet Tunç, onuruna düzenlenen veda yemeğinde, “Acıda ve sevinçte yanınızda olmaya azami gayret gösterdim” dedi.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Yunus Emre VURAL
Mülkiye Müfettişi
Mustafa Yiğit
Adana Vali Yardımcısı
Oktay ÇAĞATAY
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Ahmet Akdağ
Sulakyurt Kaymakamı
Sulakyurt yeni hükümet konağına kavuşacak
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak. 20 Ocak 2023 tarihinde ihale edilecek hükümet konağı Sulakyurt’un çehresini yeni bir görünüme kavuşturacak.
Tolga Ustaoğlu
İnönü Kaymakamı
Sınava hazırlanan öğrencilere Anıtkabir gezisi
Kırıkkale’nin Sulakyurt ve Balışeyh ilçe kaymakamlıkları ortak bir proje yürüterek üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Anıtkabir gezisi düzenledi.
Bal tadında sezon diledi
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 2022 Bal Hasadı Şenliği’ne katılarak bal hasadı yaptı. Arıcı kıyafeti giyerek bal hasadı yapan Vali Hatipoğlu, Tokat’ta yaklaşık 600 ton bal üretimi beklediklerini açıklayarak, "Bereketli olsun" dedi.
Ankara sele teslim
Ankara'da bir haftadır aralıklarla devam eden ani sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen sel sonrasında dört kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi Vasip Şahin, selin vurduğu Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Muhterem İnce
Anayasa Mahkemesi Üyesi (İçişleri Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı)
Deniz Pişkin
Seydişehir Kaymakamı
Fatih Ahmet Kurt
Konya Vali Yardımcısı
Yasin Öztürk
Reyhanlı Kaymakamı
Osman ALTIN
Serinhisar Kaymakamı
Bahar Kaya
Gümüşhane Vali Yardımcısı
Ayhan AKPAY
Osmancık Kaymakamı
Fikret DAĞ
Kırıkhan Kaymakamı