5 yıl hizmet ettiği ilçeye veda;

5 yıl hizmet ettiği ilçeye veda

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İstanbul Ataşehir Kaymakamlığına atanan Sakarya Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, 5 yıl hizmet ettiği ilçeye veda etti....

Resim

BÜTÜNCÜL HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIM

31 Aralık 2018 günü başladığı Arifiye Kaymakamlığı görevi bugün sona eren Bekir Dınkırcı’nın Ataşehir Kaymakamlığı yolculuğu başladı.

Arifiye’de kamu kurumları, muhtar, esnaf ve vatandaşlara veda eden Kaymakam Dınkırcı, görev süresi boyunca ilçede, “kamu özel, sivil, sosyal, siyasal atanmış, seçilmiş tüm kesimleri ile üretim ve insan odaklı, bütüncül hizmet etmeye çalıştığını’ vurguladı.

Arifiye’nin kendi mesleki yaşamımda önemli bir yeri olduğunu belirten Dınkırcı, Ataşehir’de her daim kapısının açık olacağını söyledi.

İlçeye “Allah'a ısmarladık. Hakkınızı helal edin” diyerek veda eden Kaymakam Dınkırcı’ya Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz de yeni görev yerinde başarılar diledi.

Resim

İLÇEMİZE BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNDU

Arifiye Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ile muhtarların beraber organize ettiği veda yemeği programına katılan Dınkırcı, Arifiye'ye birlikte hizmet ettiklerini belirterek, herkese tek tek veda etti.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da, “Sayın Kaymakamımız Arifiye'de görev yaptığı süre içerisinde ilçemize büyük hizmetlerde bulundu. Kendisine şükranlarımızı sunarız” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum