“Sizlerle sevindik, sizlerle üzüldük”;

“Sizlerle sevindik, sizlerle üzüldük”

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Dadaşlar diyarı Erzurum Aşkale’den Van Erciş Kaymakamlığı’na atanan Murat Karaloğlu, ‘severek ve gururla 3 yıl görev yaptığı’ Aşkale Kaymakamlığı görevinden ayrıldı....

Resim

TARAFSIZ, ADİL VE HALKIN İÇİNDE

Aşkaleliler için bir veda mesajı yayınlayan Kaymakam Murat Karaloğlu, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışında, Aşkale’de şerefle ve gururla görev yaptığım üç yıllık süre içerisinde kanunların bize verdiği yetkiyle, tarafsız, adil, dürüst, halkın içinde, sahada verimli bir şekilde çalışarak hep birlikte Aşkaleli hemşerilerimize hizmet etmeye çalıştık” dedi.

Resim

ACILARINIZ ACIMIZ, SEVİNÇLERİNİZ SEVİNCİMİZ OLDU

Kaymakam Karaloğlu, “Mert dadaşlar diyarı olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçeden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu” ifadelerini kullandı.

Resim

GÖNÜLDE OLANLAR İÇİN AYRILIK YOK

Kaymakam Karaloğlu, “Ben gelmedim dâvâ için / Benim işim sevi için / Dostum evi gönüllerdir / Gönüller yapmağa geldim / gönülde olanlar için ayrılık yoktur… Haklarınızı helal edin, Allah’ a ısmarladık” diyerek mesajını sonlandırdı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum