Tecrübe paylaşımı;

Tecrübe paylaşımı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş ile Eski Bakan Yardımcısı Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce, 108. Dönem kaymakam adaylarıyla bir araya gelerek tecrübelerini aktardı....

Resim

Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, 17 Temmuz 2023’te başlayan kaymakamlık kursunda birbirinden deneyimli üst düzey kişilerden bilgiler alan 108. Dönem kaymakam adaylarına hitap etti.

Resim

RABBİM GÜZEL  HİZMETLER YAPMAYI NASİP ETSİN!

Kaymakam adaylarıyla söyleşisiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Aktaş, “108. Dönem Kaymakam Adaylarımızla bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulunduk. Kıymetli meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim her birine ülkemize ve milletimize güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Resim

YOLUNUZ AÇIK OLSUN!

Eski İçişleri Bakan Yardımcısı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce de, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi. 'Başarılı yönetimin ilkeleri' başlıklı anlatımda bulunan İnce, “3 yıl önce mesleğine ilk adımlarını atan 108. Dönem Kaymakam Adayı arkadaşlarımızla yine bu salonda beraberdik. Bugün, başarılı bir Kaymakam olacaklarına gururla şahitlik ediyoruz. Yolunuz açık, Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

108. Dönem Kaymakam adaylarının kura çekimlerinin 14 Eylül'de gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum