Bozok OSB'de ilk kazma vuruldu;

Bozok OSB'de ilk kazma vuruldu

Yozgat-Sorgun arasında, 123 hektar alan üzerine, 39 sanayi parselinden oluşan Bozok Organize Sanayi Bölgesinin ilk fabrikasının temelleri Vali Mehmet Ali Özkan’ın katılımıyla atıldı....

Resim

İNSANSIZ HAVA ARACI ÜRETECEK

Bozok Organize Sanayi Bölgesi’nde savunma ve sivil alanlarda faaliyet gösterecek olan, geçtiğimiz ay yer tahsisi yapılan ve sözleşmesi imzalanan Meta Yıldız Savunma Sanayi A.Ş. temel atma töreni, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Temeli atılan savunma ve sivil alanlarda faaliyet gösterecek olan Meta Yıldız Savunma Sanayi A.Ş. ilk etapta 250 kişiye istihdam sağlayarak insansız hava aracı üretimi yapacak.

Resim

250 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Vali Özkan, Yozgat’ta şu anda biri özel olmak üzere dört adet Organize Sanayi Bölgesi bulunduğunu hatırlatarak, “Bunlardan birisi de Bozok OSB. Firmamıza geçtiğimiz ay yer tahsisi yapılmış ve sözleşmesi imzalanmıştı. Yozgat’a yatırım yapan, istihdam sağlayan tüm müteşebbislerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

13 GÜN SONRA TEMEL ATMAYA GELDİK

Firmanın kendisini 13 gün önce ziyarete geldiğini hatırlatan Vali Özkan, “13 gün önce konuşmuştuk, bu kadar hızlı başlayacağını biz de hesaplamamıştık. 13 gün sonra temel atmaya geldik. Allah bol kazançla çalışmayı nasip eylesin. İnşallah bir yıl içinde Bozok OSB’imizi doldurmuş oluruz” dedi. Fabrika hakkında Vali Özkan’a bilgi veren firma yetkilileri ise 3 ay içinde üretime başlamayı planladıklarını söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum