“Hiçbir vatandaşımızı kapınızdan dört büklüm çıkarmayın!”;

“Hiçbir vatandaşımızı kapınızdan dört büklüm çıkarmayın!”

108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde kaymakamlara hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mezuniyetiniz hayırlı, yolunu açık, bahtınız Türkiye’miz gibi aydınlık olsun” dedi....


ARTIK DEVLETİMİZİN MÜLKİ İDARE AMİRİ OLDUNUZ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde 12’si kadın 99 kaymakama hitaben bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, üç yıl süren çok yönlü eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayan kaymakamları tebrik etti.

Bakan Yerlikaya, "Artık sizler al bayrağımızda tecessüm eden devletimizin mülki idare amirleri oldunuz. 2200 yıllık kadim devlet geleneğine, kutsal vatan toprağındaki 1000 yıllık hakimiyete ve 100 yıllık Cumhuriyet tecrübesi şuuruyla çalışacaksınız. Kamu düzeninin korunması, toplumsal barış ve adaletin tesisi, her bir vatandaşımızın anayasal haklardan yararlanması, bulunduğumuz ilçede sizlerin uhdesinde olacaktır" dedi.


GÖNÜLDEN YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA GÖTÜRÜR

Kaymakamlığın vatana, millete ve devlete adanmışlığı gerektirdiğini vurgulayan Yerlikaya, şöyle devam etti: "Tevazu, samimiyet ve gayretle gönülden yaptığınız her iş mutlaka başarıya ulaşacaktır. Talip olmanız gereken ilk şey milletimizin gönlüdür. Gönüller almak, gönüller yapmaktır. Arzı halini sunmak için makamınıza gelen hiçbir vatandaşımızı kapınızdan dört büklüm çıkarmayın, boynunu eğik bırakmayın” uyarısında bulundu.

SİZLERİN BAHTINA DÜŞEN HER İLÇEMİZ BAHTİYAR OLACAK

Bakan Yerlikaya, şöyle devam etti: “Bu milletin bağrından çıkarak devletin mülkünü temsil ve idareye mezun kılındınız. Bir meslekten öte bir yaşam biçimi seçtiniz. Kendinizi vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne adadınız. Bugün çektiğiniz kuralarla kaderinizde yeni bir yol açılacak. Ve inanıyorum ki sizlerin bahtına düşen her bir ilçemiz de bahtiyar olacaktır inşallah."

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum