Şehit çocuğunun düğününde halay çekti;

Şehit çocuğunun düğününde halay çekti

Hakkari Valisi Ali Çelik, şehit çocuğu uzman çavuşun düğününde halay çekerek, Keskin ve Tuncer ailesinin mutluluklarını paylaştı....


HAKKARİ'DEKİ İLK DÜĞÜN, İLK HALAY

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, şehit Azizhan Keskin'in evladı, Uzman Çavuş Fatih Keskin ve Rojda Tuncer çiftinin Yüksekova Rona Class Düğün Salonunda düzenlenen düğünlerine katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit'in de katıldığı düğünde Vali Çelik, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin'in kardeşi Fatih ile Rojda çiftine iki cihan saadeti temennilerini iletti.

Resim

İLK HALAYIMDA BİRLİKTELİĞİN GÜCÜNÜ HİSSETTİM

Vali Çelik, “Kahraman şehidimiz Azizhan Keskin’in evladı, mesai arkadaşımız Fatih Keskin ile Rojda Tuncer’in mutluluğunu paylaşmak benim için büyük onurdu. İlk halayımda coşku ve birlikteliğin gücünü yüreğimde hissettim. Gençlerimize bir ömür mutluluk dilerim” dedi.

Vali Çelik, “Çok güzel bir ortam oldu. Hakkari’de ilk kez düğüne katıldım. Onların mutluluğuna ortak olduk. İnşallah hayatlarındaki en kötü günleri bugünkü gibi olur. İlk halayımızı da burada çekmiş olduk. Burada onun verdiği mutluluk farklı bir şey. İnşallah Hakkari’miz için el ele, omuz omuza verip hep beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum