Gazilerle sabah namazı buluşması;

Gazilerle sabah namazı buluşması

Kütahya Valisi Musa Işın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “sabah namazı buluşması” etkinliğine katıldı....

Resim

ALLAH ONLARDAN EBEDİYEN RAZI OLSUN

Mus’ab Bin Umeyr Camisinden düzenlenen buluşmaya; Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İl Müftüsü İrfan Açık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ve gazileri rahmet ve minnetle yad eden Vali Musa Işın, Mehmet Akif Ersoy’un “Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.” sözünü hatırlatarak şöyle konuştu: “Topraklarımızın her bir karışına şehitlerimiz düşmüştür ve bu sayede bu topraklarda yaşıyoruz. Ancak bizi rahat bırakmıyorlar. Ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı ve ezanımızı korumak için sürekli bir mücadele içindeyiz. Bunları başaramazsak kaybederiz. Türk dedikleri zaman daima Müslüman akla gelmiştir. Ecdadımız i'lâ-yi kelimetullah için 3 kıtada at sürmüştür, kılıç kuşanmıştır. Bizler büyük bir mirasın sahipleriyiz. Allah onlardan ebediyen razı olsun” diye konuştu.

ALLAH BU MİLLETİ VE DEVLETİ DAİM ETSİN

Türkiye’nin terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü belirten Sayın Valimiz, “Her birimizin ailesinde ya bir şehit ya da bir gazi vardır. Hala büyük mücadeleler veriyoruz. Hiçbir terör örgütü dış destek olmadan ayakta kalamaz. 40 yıldır bu belayla mücadele ediyoruz. Hamdolsun vatanımızı ve milletimizi korumaya devam ediyoruz. Allah bu milleti ve devleti daim etsin, payidar etsin” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum