“Toplumun tüm kesimlerine dokunmamız lazım”;

“Toplumun tüm kesimlerine dokunmamız lazım”

Merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, “Toplumun tüm kesimlerine dokunmamız lazım” dedi....

Resim

TÜM İMKAN VE KABİLİYETİMİZİ SEFERBER ETMELİYİZ

Tek tek muhtarların taleplerini dinleyen Vali Yunus Sezer, “Toplumun tüm kesimlerine dokunmanız lazım. Bu imkânımız ve bu kabiliyetimiz var. Kurumlarımızın tüm imkân ve kabiliyetini seferber etmeliyiz, çalışmalarımızı koordineli şekilde planlamalı, yürütmeliyiz” dedi.

Resim

TALEPLERİ DİNLEYEREK NOT ALDI

Vali Sezer, “Yapılacak işlerin en iyisini ve en kalitelisini en kısa zamanda yapmayı hedef olarak seçmeliyiz. Devletimiz büyük bir devlettir, Milletimiz bize emanettir. Bizlerin ve muhtarlarımız olarak sizlerin; mahallenizde, köyümüzde ihtiyacı olan vatandaşımız varsa kol kanat germek hepimizin en önemli sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

Şehir içi trafik düzenlemesi, metruk binalar ile ilgili çalışmalar, köylerin ihtiyaçları gibi konuların gündeme geldiği toplantıda, talepleri dinleyen Vali Sezer, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine belirtilen ihtiyaçların karşılanmasına yönelik talimat verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum