Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
M. Sadık Tunç ve Eyüp Kaykaç belediye başkan adayı oldu
İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç AK Parti'den Karabağlar, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise Karaburun’dan belediye başkan adayı oldu.
‘Madalyasız kahraman’a dua
Kendisi de Kahramanmaraşlı olan Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Maraş savunmasının madalyasız kahramanlarından Yeniceli Mehmet Ağa’yı kabri başında dualarla andı.
Ramazan Pektaş
Vilayetler Birliği Genel Sekreteri
Miniklerin kaymakam abla sevgisi
Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Kastamonu Ali Fuat Darende İlkokulu 1. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle kitap okuma, kariyer ve gelecek planları hakkında sohbet eden Kaymakam Ayşegül Yıldırım, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.
Ökkeş Safa Türkoğlu
Kemah Kaymakamı
Nazmi GÜNLÜ
Çerkezköy Kaymakamı
Şeref Gülyer
Darende Kaymakamı
Destekleme ve Yetiştirme Kursları çadır sınıflarda devam ediyor
Malatya Darende Kaymakamı Ö. Safa Türkoğlu, çadır sınıfları ziyaret ederek, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.
Eniştesini son yolculuğuna uğurladı
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, kalp krizi sonucu vefat eden eniştesi Orhan Şahin’i memleketi Kastamonu’da son yolculuğuna uğurladı.
Öğrencilere kumpir ikram etti
Malatya Darende Kaymakamlığı tarafından “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında öğrencilere, ilçenin Palanga Mahallesinde yetiştirilen patatesler ile kumpir ikramında bulunuldu.
Kaymakamdan yatılı öğrencilere çiğ köfte partisi
Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, İmam hatip lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler için çiğ köfte partisi düzenledi. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, Kaymakam Türkoğlu’na teşekkür etti.
Hafızlık il birincilerine çeyrek altın
Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, hafızlık yarışmasında Malatya erkekler ve kızlar il birincilerini kabul ederek, çeyrek altınla ödüllendirdi.
Kaymakamı CİMER'den evine davet etti
Turan Canpolat isimli üniversite öğrencisi genç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden kaymakamı evlerine davet ederek tanışmak istedi. Davete icabet eden Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu da Turan’ı evinde ziyaret etti.
Güneşin altın yumurtası kuruyor!
Malatya'da güneşin altın yumurtası olarak adlandırılan kayısıda hasat sezonu son hızla devam ediyor. Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, kayısı bahçelerini ziyaret ederek bol ve bereketli hasat olmasını diledi.
Salih YÜCE
Lüleburgaz Kaymakamı
Dr. Vural KARAGÜL
Esenyurt Kaymakamı
Eyüp Kaykaç
Karaburun Kaymakamı
Malik ÇALIŞIR
Şenkaya Kaymakamı
Enver Hakan ZENGİNCE
Bismil Kaymakamı
Mehmet Akçay
Keçiören Kaymakamı