Arama
Arama Sonuçları
Akdeniz'in suyunu Ege Denizi'ne döktüler
Muğla'nın Datça ilçesinde geleneksel 'Akdeniz’den Ege’ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü'nün 23’üncüsü düzenlendi. Akdeniz sınırından testilere doldurulan su, 14 kilometrelik yürüyüşün ardından Ege Denizi'ne döküldü.
Keşkek taşında buğday ezdi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Datça Badem Çiçeği Festivali’nde keşkek dövdü. Keşkek taşında buğday ezen Vali Akbıyık, “Muğla’nın değerleri saymakla bitmez. Şu anda 29 coğrafi işaretimiz var” dedi.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Kaymakamdan tatbikat teşekkürü
Muğla'nın Datça ilçesinde deprem tatbikatı yapıldı. Gerçeğini aratmayan tatbikatı izleyen Kaymakam Murat Atıcı, ekibe teşekkür etti.
Belediye kaymakam için veda videosu hazırladı
Kastamonu Bozkurt Belediyesi, tayini çıkan Kaymakam Murat Atıcı için duygusal bir veda videosu hazırladı. İki yılda Kaymakam Atıcı’nın yaptığı çalışmaları özetleyen vefa videosu için Belediye Başkanı Muammer Yanık’a teşekkür eden Atıcı, “Allah hep böyle güzel insanlarla karşılaştırır inşallah” dedi.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
İlk ‘hayırlı olsun’a Seyit geldi: Keşke gitmeseydiniz
Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Muğla’nın Datça ilçesine atanan Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı’ya ilk ‘hayırlı olsun’a gelen minik Seyit Akree oldu. Kaymakam Atıcı'nın ilgilendiği Suriyeli bir ailenin 10 yaşındaki oğlu olan Seyit, kaymakam abisine 'Keşke gitmeseydiniz" dedi.
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Oray Güven
Nurhak Kaymakamı
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Özlem Doğan
Karamanlı Kaymakamı
“Muğla sağlık turizminde hak ettiği yere gelecek”
Muhteşem doğası, mükemmel iklimi, şifa veren havasıyla, şifalı bitkileriyle antik çağlardan bugüne insanlığa sağlık ve şifa sunan Muğla’nın Sağlık Turizminin değerlendirildiği toplantı Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
Murat Atıcı
Datça Kaymakamı
Mesut ÇOBAN
Datça Kaymakamı
Armağan ÖNAL
Aydın Vali Yardımcısı
Hüseyin Ergi
Kozlu Kaymakamı
Yakup Papaker
Divriği Kaymakamı
Mustafa Kaya
İstanbul Vali Yardımcısı