Arama
Arama Sonuçları
Safa Kahraman
Türkeli Kaymakamı
Koray Yanıktepe
Feke Kaymakam V.
Afşinli depremzede çocukların bisiklet sevinci
Kahramanmaraş Afşin’de depremzede çocuklarla bir araya gelen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bisikletlerine kavuşan çocukların sevincine ortak oldu.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Afetzede çocukların bisiklet mutluluğu
Depremin ilk gününden beri Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yaraları sarmaya çalışan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, depremzede çocukların yüzünü bisikletle güldürdü.
Husumetli aileleri barıştırdı
Kahramanmaraş Elbistan’da husumetli Özdemir ve Gül ailelerini barıştıran Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Elbistan Kaymakam Vekili Murat Yıldız, “İki aile arasındaki ihtilaf ve dargınlığın son bularak, iki ailenin barışması bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir. Deprem yaralarını sarma mücadelesinde olduğumuz şu günlerde, böylesine güzel gelişmeler Elbistan’a güç katıyor” dedi.
Depremzede çocukların yüzünü bisikletle güldürdü
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Kahramanmaraş Afşin'de yaşanan depremin ardından, depremzede çocuklara Ramazan Bayramı'nda sürpriz bir hediyeyle moral verdi. Vali Çiftçi, hem çocukların bayram sevincini paylaştı hem de onların yüzlerini bisikletle güldürdü.
Hasan Çiçek
Eskişehir Vali Yardımcısı
"Bu zorlu günler geçecek ve geçiyor"
Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü ve Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye Geçici Barınma Merkezinde düzenlenen iftar programında, depremzede vatandaşlar ve Suriyeli misafirlerle iftar sofrasında buluştu.
Abdullah Akdaş
Antakya Kaymakamı
“El ele Afşin’i eski günlerine döndüreceğiz”
Kahramanmaraş Afşin’e Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Isparta Valisi Aydın Baruş, ilçeye gider gitmez yürütülen çalışmalara nezaret ederek, çadır ve konteynır alanlarında incelemelerde bulundu.
Eskiyen Türk Bayrağı'nı yenisi ile bizzat değiştirdi
Kahramanmaraş Afşin İlçesine bağlı Tanır Mahallesi’nde Ayrandede Şelalesini ziyareti esnasında, yıpranmış ve rengi solmuş Türk Bayrağı’nı gören Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Türk Bayrağı’nı yenisi ile değiştirdi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Deprem bölgesinde Ramazan’a hazırlık yapılıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mümkün olduğunca geçici barınma merkezlerinin, gerek çadır gerek konteynerler olsun standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Önümüz ramazan, iftarı var, sahuru var. Bütün bunların da planlamalarını, hazırlıklarını yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Depremzede ailelerine destek almaya gittikleri Valilikte dünya evine girdiler
Eskişehir’de yaşayan Nazlı Erdoğan, Kahramanmaraş’tan getirdiği depremzede ailesine ev kiralama konusunda yardım almak için gittiği Eskişehir Valiliği’nde dünya evine girdi.
Depremzedelerin her ihtiyacına koşan komandolara teşekkür
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, il dışından Afşin’e desteğe gelen komandolarla bir araya gelerek, gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden depremzedelerin her ihtiyacına koşan komandolara teşekkür etti.
Enkazlar numaralandırılacak dökülüyor
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, depremde ilçede toplam 155 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Enkaz çalışmalarında 38 vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. Geçen hafta da enkaz kaldırma çalışmalarına başladık. Her enkaza bir numara veriliyor. Bütün enkazlar, numaralandırılarak dökülüyor” dedi.
“Elinizde ne kadar malzeme varsa gönderin”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 40'ın üzerinde vali, 150'nin üzerinde kaymakam, onlarca genel müdür, her bölgede 5-6 bakan yardımcısı ve bazı yerlerde de birkaç bakanın deprem bölgesinde olduğunu söyledi.
“Kahraman Çorum'dan Allah razı olsun"
Çorum’dan depremde büyük hasara uğrayan Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderilen yardımlar Afşinlilerin takdirini kazandı. Afşinli bir esnaf, “Kahraman Çorumlulardan Allah razı olsun” diyerek Afşin’de koordinasyon için görevlendirilen Vali Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.
31 Vali ve 70 Kaymakam deprem bölgesinde koordinasyon sağlıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, devletin bütün imkanları ile tarihinde olmadığı kadar üst bir seviyede deprem bölgesine müdahale ettiğini belirterek, “Hiçbir vatandaşımızın yalnız kalmaması için, olayların koordinasyonunu sağlaması için de 31 vali, 70 üzerinde de kaymakam görevlendirilmiştir" dedi.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Kırklareli'nde beyaz petrol sevinci
Kırklareli Valisi Birol Ekici, 60 derece ısıda yeni bir jeotermal kaynak keşfettiklerini açıklayarak, “Jeotermal kaynağın ilimize yapacağı değişim ve dönüşümü şuanda hayal edemiyorum” dedi.
Yaşar DÖNMEZ
Talas Kaymakamı
Ali Edip BUDAN
Kulu Kaymakamı
Fatih AKSOY
Ödemiş Kaymakamı
Faik ARICAN
İzmir Vali Yardımcısı
Cem Afşin AKBAY
Görele Kaymakamı
Ahmet Can Pınar
Afşin Kaymakamı
Mahmut Sami YILMAZ
Belen Kaymakamı
Funda KOCABIYIK
Vali/Mülkiye Başmüfettişi