Afşinli depremzede çocukların bisiklet sevinci;

Afşinli depremzede çocukların bisiklet sevinci

Kahramanmaraş Afşin’de depremzede çocuklarla bir araya gelen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bisikletlerine kavuşan çocukların sevincine ortak oldu....

Resim

BİSİKLETLERİ BİZZAT TESLİM ETTİ

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Valiliği koordinesinde temin edilen bisikletleri, Afşin merkez ve köylerindeki depremzede çocuklarla buluşturdu.

200 bisikletin dağıtıldığı programda çocuklara bisikletleri tek tek teslim eden Vali Mustafa Çiftçi, bisikletlerin depremlerden etkilenen çocukların motivasyonuna katkı sunma amacını taşıdığını söyledi.


KÖYLERDEKİ ÇOCUKLARA BİSİKLET DAĞITTI

Emirli, Emirilyas ve Çobanbeyli mahallelerinde dağıtımı yapılan bisikletler için emeği geçenlere teşekkür eden Vali Çiftçi, çalışmaların hız kesmeden süreceğini belirtti.

Depremin ilk anında Afşin'e İçişleri Bakanlığı tarafından koordinatör vali olarak Afşin’e görevlendirilen Vali Çiftçi, görev süresi boyunca Afşin'de depremin yaralarını sarmak için devletin tüm imkanlarını seferber etti.

Resim

OYUNCAKLARLA SEVİNDİRDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 51. gününde Afşin'deki koordinatör vali görevinin son bulmasının ardından ilçeye dördüncü kez gelen Vali Çiftçi, Afşin'e ziyaretlerinin devam edeceğini, Türkiye'yi derinden etkileyen felaket sonrası yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için başlattıkları çalışmaların süreceğini vurguladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum