Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Şehitlerin ruhu için mevlit okutuldu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programı kapsamında ülke genelinde camilerde cuma namazı öncesinde aziz şehitler için mevlit okutuldu.
Önce saha ziyareti sonra karar
Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve uygulama Yönetmeliği kapsamında her ay gerçekleştirilen Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.
İhraç edilen kamyonların büyük kısmı Aksaray’da üretiliyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika Müdürü Prof. Dr. Ulf Raese ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu fabrika ile ilgili bilgi aldı.
112 çağrılarının yüzde 70’i asılsız
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu’na başkanlık yaptı. Vali Yılmaz, 112’ye gelen çağrıların yüzde 70’inin asılsız olduğunu belirterek, 112’nin gereksiz yere aranmamasını istedi.
“İlk hedefimiz istihdamı arttırmak”
Aksaray İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Aksaray Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Osmaniye’nin kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri dün akşam başladı. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı yürüyüşü ve havai fişek gösterisi düzenlendi, sabah saatlerinde ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
“Bu proje Kayseri’de bir ilk olacak”
Melikgazi ilçesine, hayırsever Ali Başyazıcıoğlu tarafından aynı alan içerisinde yaptırılacak olan Cami ve Kur’an Kursu ile Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve hayırsever Ali Başyazıcıoğlu arasında imzalandı.
Teröristlerin katlettiği şehit veteriner son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.
“Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum”
Erzincan Valisi olarak atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleri ve STK temsilcilerinin katıldığı veda programında, “Veda etmek kolay değil, hüzün yüklüdür. Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum” dedi.
İki medeniyeti, iki denizi ve iki ekonomiyi birbirine bağlayacak
Bölgenin en önemli ulaşım yatırımlarından birisi olan Ünye-Akkuş-Niksar Yolunun temel atma töreni, Ordu Ünye’de gerçekleştirildi.
Nurullah Kaya
Kaman Kaymakamı
Depremde vefat edenlere kabirleri başında dua
Osmaniye’de depremde vefat eden vatandaşlar için mevlid okutuldu. Vali Erdinç Yılmaz, depremde canlarından olan vatandaşların kabirlerini ziyaret ederek dua etti.
Yetim ve öksüz kardeşlere Kaymakam sahip çıktı
15 yıl önce babalarını, 10 gün önce de annelerini kaybeden 4 kardeşe Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin sahip çıktı. Kaymakam Pişkin, yetim ve öksüz kardeşlere maddi manevi her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.
Esnafların hatırını sordu
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnafları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.
Ulubey’de de gönüllere dokundu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak, temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaret programları kapsamında Ulubey ilçesine ziyarette bulundu.
Hasta şehit yakınlarına ‘geçmiş olsun’a gitti
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, sağlık sorunları yaşayan şehit yakınlarını hanelerinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.
58 bin zeytin fidanı üreticilerle buluştu
Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen programda, %75 Bakanlık hibesiyle temin edilen 58.525 adet sertifikalı zeytin fidanı üreticilerimize dağıtıldı.
Akkuş’un köylerinden toplanan sütler ekonomiye kazandırılacak
Ordu Akkuş Kaymakamı Osman Kural, Belediye Başkanı İsa Demirci ile birlikte, köylerden toplanan ilk sütleri süt toplama tankları ile buluşturdu.
Vali Yılmaz'ın teyze acısı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, teyzesi Rabia Güzel’i son yolculuğuna uğurladı.
Hayırsever Efiloğlu, Ordu'ya 54'üncü okulu yaptıracak
Ordu Valisi Tuncay Sonel’in girişimleriyle Ordu’da eğitim kalitesinin ve başarısının artırılması amacıyla başlatılan yeni okul binaları ve eğitim tesisleri yapımı seferberliğinde 54’üncü okula ve 754 dersliğe ulaşıldı.
Hanelere misafir oldu
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, hane ziyaretleri yaparak, ailelere misafir oldu. Çetin, ailelerle sohbet ederek taleplerini dinledi.
Sosyal yardım projesiyle 130 kişi işe yerleştirildi
Sosyal yardımlara ihtiyaç duyan çalışabilir durumdaki kişilere yönelik hazırlanan proje sayesinde 130 kişi iş sahibi oldu. Aksaray’da Valilik tarafından başlatılan ‘İstihdamla Gülen Yüzler Projesi’ kapsamında daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen 130 kişi işe yerleştirildi.
Kaymakamdan LGS ve YKS’de başarı gösteren öğrencilere ödül
Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, ilçedeki okullardan mezun olan, Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda başarı gösteren öğrencileri kabul etti.
Ordu’da 5 Milyon TL’lik 8 projeyi DOKAP destekleyecek
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek toplam 5 Milyon TL tutarındaki 8 projenin protokol imza töreni, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.
Turgay İLHAN
Düziçi Kaymakamı
Aydın YANIK
Otlukbeli Kaymakamı
Emrah ASLAN
Gökçebey Kaymakam V.
Muhammed Enes Çıkrık
Kars Vali Yardımcısı