“Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum”;

“Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum”

Erzincan Valisi olarak atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleri ve STK temsilcilerinin katıldığı veda programında, “Veda etmek kolay değil, hüzün yüklüdür. Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum” dedi....

Resim

ALLAH MAHCUP ETMESİN!

Yaklaşık 3,5 yıl Aksaray’a Vali olarak hizmet eden Hamza Aydoğdu onuruna Aksaray Ticaret Borsası Başkan Hamit Özkök önderliğinde, il müdürleri, birim amirleri ve STK temsilcilerinin katıldığı bir program düzenlendi.

Programda Aksaray’da geçirdiği günleri unutmayacağını dile getiren Vali Aydoğdu, bedeni Erzincan’a gitse de kalbinin Aksaray’da kalacağını söyledi. Aydoğdu, “Allah, devlete ve millete hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Resim

VALİYE VEDA

Aksaray Ticaret Borsası binasında gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan, Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Hacı Ali Büber, Milli Eğitim İl Müdürü Hacı Ömer Kartal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Resim

Ticaret Borsası Başkanı Özkök, Aksaray’ın gelişmesine yönelik yaptığı hizmetler nedeniyle Vali Aydoğdu’ya teşekkür etti. Programa katılanlar Vali Aydoğdu’yu tebrik ederek, Erzincan’da yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum