Akseki’ye veda zamanı;

Akseki’ye veda zamanı

Akseki’ye yaklaşık dört yıl hizmet eden Kaymakam Volkan Hülür, Eğil Kaymakamlığına atanması nedeniyle ‘Evim, yuvam’ dediği ilçeye veda etti. Onuruna verilen yemekte duygusal anlar yaşayan Hülür, “Hakkınızı helal edin” dedi....

Resim

EVİNE VEDA YEMEĞİ

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır’ın Eğil ilçesine atanan Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür onuruna veda yemeği düzenlendi.

Resim

KAYMAKAMLARINI UĞURLADILAR

Organize edilen veda yemeğine Kaymakam Volkan Hülür ve eşi Kübra Hülür, İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Akseki Adliyesi Hakim ve Savcıları, Belediye Başkanı İbrahim Özkan ile kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Resim

HAKKINIZI HELAL EDİN!

Yemekte konuşma yapanlar Kaymakam Volkan Hülür’e Akseki’ye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Kaymakam Hülür de Akseki’de çok güzel anılar biriktirdiğini belirterek, “Akseki bizim evimiz, yuvamız. Akseki’yi yaşadık Akseki’li olarak ayrılıyoruz. Hakkınızı helal edin. Eğil’de de artık bir eviniz var” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum