Arama
Arama Sonuçları
Bakan Tekin'in anne babasının hayır duasını aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin ara vermeden sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında dünkü durağı, kurulduğu vadi tabanından dolayı özellikle sonbahar ve kış aylalarında mikro klima iklim özelliğine sahip olan tarıma elverişli ilçemiz Uzundere oldu.
Vefat eden valinin ailesini unutmadı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 2 Ağustos 2014 tarihinde vefat eden Trabzon eski Valisi Recep Kızılcık’ın ailesini ziyaret etti.
Babasının İdareciler Günü’nü kutlamaya geldi
Diyarbakır Eğil Kaymakamı Volkan Hülür’ün 10 Ocak İdareciler Günü’nde özel bir misafiri vardı. Annesi Kübra Hülür ile ilk defa babasını makamında ziyaret eden 5 aylık Alparslan, Kaymakam Hülür’ün özel gününde mutluluğuna mutluluk kattı.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
Batman sanayisini canlandırmak için rapor hazırlayacak
Babası Batman Rafinerisini inşa etti, oğlu petro-kimya, rafineri ve elektrik santrallerinin fizibilite çalışmalarını yapacak.
Ağır ve özel misafir!
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ın bugün ‘özel ve ağır’ bir misafiri vardı. Babası Selami Alpay’ı ağırlayan Kaymakam Furkan Alpay, babasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yılın Valisi ödülünü Dünya Kız Çocukları Günü'nde babasına armağan etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Yeni Başarı Hikayeleri temasıyla düzenlenen 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni'nde "Yılın Valisi" ödülüne layık görüldü.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.
Şehit kızını ilk gün okula Vali götürdü
2016 yılında Diyarbakır Hani’de bölücü örgüt mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek’in ilkokul çağına gelen kızı, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından evinden makam aracıyla alınarak okuluna götürüldü.
“Seni çok seviyorum, vali amca!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.
Şehit annesinin Anneler Günü’nü hastanede kutladı
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mete Saraç'ın annesi Fatümatüzzehra Saraç ile şehrin en yaşlı şehit babası olan Mehmet Saraç'ı AFSÜ Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Van şehidini uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Şırnak’ın Silopi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak’ın Erciş ilçesi Gölağzı mahallesindeki cenaze törenine katıldı.
Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeleri yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehidin emanetini omzunda gezdirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Vali Amcamı özledim, beni ona götürün” diyerek kendisini ziyarete gelen şehit Erdi Demirer’in emanetini omzunda gezdirdi.
Şehit polisin kızı Kübra öğretmeni misafir etti
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağı sonucu şehit olan Polis Memuru Ferhat Arslan'ın kızı öğretmen Kübra Nur Yıldırım ve ailesini ağırladı.
Kaymakama yeni atandığı ilçede sürpriz ziyaret
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Bursa ve Hatay’da yaşayan anne, baba, abla ve yeğenlerini yeni atandığı ilçede misafir etti.
Kaymakam Ankara’dan çocukluk arkadaşına Urfa’dan kız istedi
Hayır hasenat işlerinde bir an olsun geride kalmayan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, memleketi olan Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nden çocukluk arkadaşına kız istedi.
Kızı ve kocasının şehit olduğu gün vefat etti
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 29 yıl önce bugün şehit edilen öğretmen Neşe Alten ve babasının şehit edildiği aynı günde annesi Nazife Alten vefat etti. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, şehit öğretmen ile anne ve babasına rahmet diledi.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın’ın acı günü
Sivas Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, ‘baba yadigarı halasını’ kaybetti.
Vali Yazıcı: Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yeniden Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı seçilen Adlıhan Dere'yi ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip görevlerinde başarılar diledi. Vali Yazıcı, "Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır. Esnafımızın daima yanında ve destekçisiyiz" dedi.