Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik'ten vali yardımcılarına başarı belgesi
Hakkari Valisi Ali Çelik, il genelinde gösterdikleri üstün çalışmalardan dolayı vali yardımcılarını başarı belgeleri ile onurlandırdı.
Gazeteci Neşe Berber'in gözünden dağların şehri Hakkari...
Gazeteci Neşe Berber, terörden temizlenen ve artık muhteşem coğrafyasıyla herkesi büyüleyen Hakkari'yi kaleme aldı. "Neden daha önce Hakkari'ye gitmedim diye kendime söylendim" diyen usta gazeteci Berber, terörle mücadele eden kahraman Türk askerleri için de, "Bu vatan size minnettar" dedi.
Kaymakam, biçerdöverle buğday hasadı yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçede devam eden buğday hasadına katıldı. Biçerdövere binen Kaymakam Koç, çiftçilerle birlikte buğday hasat etti.
Türkiye’nin en güzel panoramik manzarası Çukurca'da
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca’da bulunan Bayraktepe Seyir Terasını ziyaret etti. Vali Çelik, "Türkiye’nin en güzel panoramik manzarasının olduğu bir alandayız" dedi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Kars caddelerinde hafta sonu yürüyüşü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, hafta sonu yürüyüşünde şehrinde caddelerini adımladı.
"Bu işlerde emeği eksiltmemek lazım"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndaki Müzik Atölyesinin açılışına katıldı. Okulda eğitim veren öğretmenlere teşekkür eden Vali Çelik, "İşinizi çok güzel yapıyorsunuz, bu işlerde emeği eksiltmemek lazım" dedi.
Rize Şehir Hastanesi yükselmeye başlıyor
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, dolgu çalışmaları tamamlanarak üst yapı çalışmalarına başlanan Rize Şehir Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Örnek berbere teşekkür
Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, köyleri gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş eden berber Mesut Taştan’ı makamında ağırladı. Kaymakam Topuz, örnek berbere teşekkür plaketi takdim etti.
Yeni yılda yeni kitap
Afyon Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, yeni yılın ilk günlerinde ikinci kitabını çıkardı. Geçen sene geçmişten günümüze tarihi bir kaynak olan ‘Türk Atalar Sözleri’ isimli kitabını yayınlayan Vali Yardımcısı Kolsuz, şimdi de ‘Tarihî Fıkralardan Seçmeler’ kitabını okuyucularıyla buluşturdu.
12 şehit için 12 hatim
Pençe – Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 12 kahraman asker için Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in katılımıyla TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 hatmi şerif okunarak duası yapıldı ve mevlit programı düzenlendi.
Hakkari'nin sağlık haritası masaya yatırıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Çelik, kentte yürütülen sağlık hizmetleri, personel sayısı ve projeler hakkında toplantı yaptı.
"Düzensiz göçle mücadeleye devam ediyoruz"
Antalya Vali Hulusi Şahin, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Düzensiz göçmenlere karşı ciddi tedbirler aldıklarını ifade eden Vali Şahin, "Hep birlikte büyük bir kararlılıkla düzensiz göçle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
“Sorunun değil çözümün parçası olacağız”
Hakkâri’de daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunmak amacıyla yeni bir adım daha atıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaş memnuniyetinin sağlanması, kamu hizmetlerinin en üst seviyede sunulması ve kamu kaynaklarının kötüye kullanılmasının engellenmesi amacıyla stratejiler belirlenerek yol haritası çizildi.
“Birlikte çok güçlüyüz”
Yozgat Valisi Ziya Polat ve Giresun Valisi Enver Ünlü, deprem bölgesi Hatay Hassa’da kurulum çalışmaları tamamlanan ‘Yozgat Giresun Esnaf Çarşısı’nda incelemede bulunarak, “Birlikte çok güçlüyüz” dedi.
Furkan Berber
Hakkari Vali Yardımcısı
“Gölbaşı’nı ayağa kaldırmak için haydi Tokat!”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 4 ayrı noktada toplamda 300 konteynırdan oluşacak Gölbaşı Tokat Çarşısı için Tokatlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
Doğanşehir’de konteyner kent sayısı 15’e yükseliyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden birisi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine şehir merkezine ilave olarak 14 konteyner kent daha kurulacak.
Deprem bölgesinde 10 bin esnafa, 10 bin dükkan yapılıyor
Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Deprem bölgesinde 10 bin esnafımıza; geçici çarşılar içerisinde toplam 10 bin esnaf dükkanı yapıyoruz" dedi.
Yardım ekipleri canla başla çalışıyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’nin birçok ilinden deprem bölgesi Malatya’ya gelen yardımların toplandığı depoda incelemelerde bulundu.
Kafa ile top sektirme oyunu oynadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi’ni ziyaret etti. Bahçede öğrencilerle kafa ile top sektirme oyunu oynayan Vali Sonel, esnaf ziyareti sırasında bir berberde tıraş oldu.
Köyün suyu güneş enerji sistemi ile geliyor
Yozgat Valisi Ziya Polat, Dağyenicesi Köyü’nü ziyaret ederek, güneş enerji sistemi ile köye getirilen suyu yerine inceledi.
‘Sosyal taksi’ 1100 ihtiyaç sahibini ücretsiz taşıdı
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı 65 yaş ve üzeri 1100 vatandaşı taksimetresi sadece bir gülümseme ile açılan ücretsiz Sosyal Taksi Hizmetiyle kamu kurumlarına taşıyor.
Yaşlı Bakım Projesi ile tarlada bile tıraş yapılıyor
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde kaymakamlık tarafından kurulan ekip, iki yıldır düzenli olarak yaşlı ve engellilerin bakımını yapıyor. Ekipler, evde ulaşamadığı insanları ise tarlada çalışırken tıraş ediyor.
Taburcu olan maden işçilerine ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Amasra’daki maden kazasında yaralanan ve tedavi gördükleri hastaneden iyileşerek taburcu olan maden işçilerini hanelerinde ziyaret etti.
İlçedeki tüm ilkokul öğrencilerine ayakkabı
Rize Valiliği himayesinde FLO Ayakkabıcılık iş birliğinde yapılan sosyal sorumluluk projesi “İyilik Hareketi” mottosuyla Güneysu’daki tüm ilkokul öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.
Mertcan asker olmanın gururunu yaşadı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, yüreği vatan sevgisi ile dolu olan Bardet - Biedl sendromlu Mertcan Akdağ’a (20), 1 gün asker olma gururu ve onurunu yaşattı.
Berber ve kuaförleri konutta ağırladı
Toplumun farklı kesimleri ile Vali konağında bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ilde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonları işletmeciliği yapan esnafı kahvaltı programında ağırladı.
Fasulye Festivali'nde kazanlar kaynadı
Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl ilk kez Fasulye Festivali düzenlendi. Tufanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde beyaz fasulye ve nohut kazanları kaynatıldı.
Çamoluk Festivali’nde en iyi bal 30 bin liraya satıldı
Giresun'un Çamoluk ilçesinde düzenlenen "28. Çamoluk Bal Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Göl Park alanındaki festivale katılan Giresun Valisi Enver Ünlü, yörenin organik tarım ve bal üretimde yüksek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.