Arama
Arama Sonuçları
İnşası devam eden köy evlerini inceledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Besni ilçesine bağlı Başlı köyünde inşaat çalışmaları devam eden köy evlerini inceledi.
Hizmetleriyle Cizrelilerin gönüllerini kazandı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yaptığı hizmetler, ziyaretler ve samimi diyalogları ile vatandaşların gönlünü kazandı.
"Depremin yaralarını sarmak için çalışıyoruz"
Adıyaman Valisi Osman Varol, Besni ilçesinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Vali Varol, "Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak, vatandaşlarımızı sağlam yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi.
Merkez Bankası Başkanı, Adıyaman’a okul yaptıracak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Merkez Bankası Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan ile Şambayat Beldesinde yapılması planlanan 8 derslikli Aslan Selim Anadolu Lisesinin yapım protokolünü imzaladı.
Cuma namazı ile ibadete açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Besni ilçesine bağlı İzollu Köyü Camisinde cuma namazını kıldı.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
Hatay'da pişen aşlarda Çankırı'nın tuzu var
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Hatay'da faaliyet gösteren gönüllü aşevlerinin talebi üzerine bölgeye tır dolusu Çankırı tuzu gönderdi.
Tuncay Akkoyun
Mardin Valisi
“Gönlümüz ve dualarımız Adıyaman’da kaldı”
Bursa Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sebebiyle Koordinatör Kaymakam olarak tavzif edildiği Adıyaman’dan 80 günlük görevini tamamlayarak, ilçeye geri döndü.
Deprem bölgesindeki tüm ilçelerde ders zili çaldı
Ara tatil sona erdi, okul zili bugün yeniden çaldı. Kademeli olarak eğitim öğretime başlayan deprem bölgesinde, okulların açılmadığı il ve ilçe kalmadı.
Besni’ye Çankırı Mahallesi’nden sonra Çankırı Çarşısı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’ın Besni ilçesinde geçtiğimiz aylarda kurulmaya başlanan Çankırı Mahallesinden sonra şimdi de Çankırı Çarşısı oluşturuluyor.
“Acınız acımızdır”
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde ilçe merkezi ile birlikte köyleri de ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Dertlere derman olmaya çalışılıyor
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Mehmetçik Çadır Okulu
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, depremde zarar gören Besni'nin Çomak köyünde kurulan Mehmetçik Çadır Okulunu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.
Depremzede esnaflara ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, koordinatörlük yaptığı Adıyaman'ın Besni ilçesinde Kaymakam Çağlar Partal ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Besni’ye 546 konteynerlik kent kuruluyor
Adıyaman-Besni'de ilk etapta kurulacak 546 konteynerlik konteyner kent çalışmaları Çankırı AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde OSB’deki 41 dönümlük alanda devam ediyor.
Besni’de kamu binaları hizmet vermeye başladı
Adıyaman Besni'de hayatın normale dönmesi için çalışmalar sürüyor. Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için yürütülen çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.
Hulusi ŞAHİN
Antalya Valisi
Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken ve 'Bu halime şükür' diyen 28 yaşındaki Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı.
Üzerine yıldırım düşen 78 hayvan telef oldu
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, ilçeye bağlı Uzunkuyu Köyünde yıldırım düşmesi sonucu 78 küçükbaş hayvanı telef olan vatandaşa hane ziyaretinde bulundu.
Hiçbir mermi havada kalmıyor!
Gaziantep Valisi Davut Gül, Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, maganda kurşunu ile canından olan 1 yaşındaki Mirza Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.
‘Cizre bizi, biz Cizre’yi tanıyacağız’
Şırnak Cizre’nin ilk kadın kaymakamı ve bölgeye belediye başkan vekili olarak atanan ilk kadın kayyım olan Nazlı Demir, “Tanımakla başlar her şey. Cizre bizi biz Cizre’yi tanıyacağız ve her şey bambaşka olacak inşallah” dedi. Göreve şehit aileleri ve şehit mezarlarını ziyaret ederek başlayan Demir, çarşı ve caddelere çıkarak esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
Bu festival ayağınızı yerden kesecek
Dut’uyla ünlü Tut’ta ‘Bu festival ayağınızı yerden kesecek' sloganıyla düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivali'nde adrenalin, heyecan ve eğlence bir aradaydı.
Muhittin Gürel
Karabük Vali Yardımcısı
Mahmut HERSANLIOĞLU
İstanbul Vali Yardımcısı
Mesut TABAKCIOĞLU
Artuklu Kaymakamı
Ahmet Korkmaz
Suşehri Kaymakamı
Tarık Buğra SEYHAN
Gölbaşı Kaymakamı
Gürkan Demirkale
Ortahisar Kaymakamı
Esra DEMİRTAŞ
Marmara Kaymakamı