“Gönlümüz ve dualarımız Adıyaman’da kaldı”;

“Gönlümüz ve dualarımız Adıyaman’da kaldı”

Bursa Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sebebiyle Koordinatör Kaymakam olarak tavzif edildiği Adıyaman’dan 80 günlük görevini tamamlayarak, ilçeye geri döndü....

Resim

YÜREĞİMİZE KAZIDIĞIMIZ HATIRALARLA DÖNDÜK

Yaklaşık 3 aydır görevli bulunduğu afet bölgesinden dönüşü münasebetiyle, Kurum Amirleri Kaymakam Yavuz'u ziyaret ederek, “Hoş geldiniz” dedi.

Görev dönüşü Adıyaman ve Gürsu için bir mesaj yayınlayan Kaymakam Naif Yavuz, “6 Şubat 2023 günü meydana gelen asrın en büyük felaketinin ardından ilk günden bugüne değin 80 gündür bilfiil, Adıyaman merkez ve Besni ilçesinin; yüreği güzel insanına, hizmet etme onuru, gururu ve şerefiyle asli görev yerimiz Gürsu ilçemize, yüreğimize kazıdığımız yüzlerce hatırayla dönmüş bulunmaktayım” dedi.


FİZİKİ OLARAK AYRILSAK DA GÖNLÜMÜZ ORADA

Kaymakam Yavuz şöyle devam etti: “Adıyamanlı birbirinden kıymetli, altın kalpli insanlarının acısına ortak olmak, yaralarını birlikte sarmak ve hep birlikte ayağa kalkmak adına devletimiz ve aziz milletimiz emrinde tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ettik. Her ne kadar fiziki olarak Adıyaman’dan ayrılmış olsak da gönlümüz ve dualarımız altın kalpli insanların diyarında olacaktır. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah’a emanet ol Adıyaman.”

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum