Arama
Arama Sonuçları
Halfeti’de deprem konutları tamamlanmak üzere
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kaymakam Zikrullah Erdoğan ile birlikte Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Temsili kaymakamlar görev başında
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Sadettin ve Feyhan Karaata İlkokulu Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.
Kaymakam Gürbüz’den şehit ve gazi yakınlarıyla anlamlı iftar
Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı’nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümü ve Ramazan Ayı münasebetiyle, Gazi ve Şehit aile ve yakınları onuruna iftar yemeği düzenlendi.
Birecikli gençleri dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın dünkü adresi Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
Birecik’te eğitimle dolu bir gün
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aylık olarak düzenlediği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı bu kez Birecik’te gerçekleştirdi. Eğitim alanındaki tüm konuların ele alındığı toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın eğitim göstergelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıyız” dedi.
Kelaynaklar doğaya kanat çırptı
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Birecik’in simgesi kelaynak kuşlarının doğaya salınma etkinliğine katıldı.
“Tüm gücümle Birecik’e hizmet edeceğim”
2,5 yıla yakın görev yaptığı Denizli Acıpayam’dan “Sizi unutmayacağız” diyerek uğurlanan Mustafa Gürbüz, Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı görevine başladı. Kaymakam Gürbüz, "Tüm gücümle Birecik'e ve Bireciklilere hizmet edeceğim" dedi.
Birecik’le Acıpayam kaymakamları yer değiştirdi
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu ile Denizli Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz yer değiştirdi.
“İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, ilçedeki okul müdürleriyle bir araya geldi. İlçe eğitiminin masaya yatırıldığı toplantıda Kaymakam Cankaloğlu, “İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
Türkiye'nin sakin şehri Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor
Türkiye'nin 'Cittaslow' yani sakin şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Fırat Nehri kenarında yer alan Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor.
Şehidin adı çocuk parkına verildi
Şehit Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun adını yaşatmak için memleketi Kilis'te yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Tahir Şahin de katıldı.
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
897 deprem konutu Aralık’ta teslim edilecek
TOKİ Deprem Konutları Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan 897'sini aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”
Şanlıurfa Birecik’ten Tekirdağ Ergene Kaymakamlığına atanan ve 11 Eylül 2023’te yeni görevine başlayan Kaymakam Kadir Duman, “Gölpazarı, Elbeyli ve Birecik'te olduğu gibi Ergene ilçemizde de "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya, dertleriyle dertlenmeye, devletimizin şefkat elini uzatmaya devam ediyoruz” dedi.
Mehmet İlidi
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
İlçelere çıkarma yaptı
Göreve başladıktan sonra hızlı bir şekilde ilçeleri tek tek ziyaret ederek tanışan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran ilçesinde incelemelerde bulunarak, “Tarihi dokusu, zengin ederleriyle Harran turizmde güçleniyor” dedi.
Ölüme yüzmeyin!
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, sıcaklıkların artması ile birlikte hâlâ Fırat Nehrinde serinlemek isteyenlerin olduğunu belirterek, “Belediyemize ait yüzme havuzu hizmetinizde, lütfen üzücü boğulma vakaları yaşanmaması için evlatlarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu.
“Hedefe ulaşmanın tek yolu düzenli çalışmak”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle faaliyette bulunan Akademi Merkezi’ni ziyaret ederek, üniversite sınavlarına hazırlanan mezun öğrencilerden son 1 ayda çalışma ritimlerini arttırmalarını istedi.
Öğrencilerle birlikte sınıfta kitap okudu
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, ziyaret ettiği Aratdağı İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte sınıfta kitap okudu.
Kadir Duman
Ergene Kaymakamı
Ramazan Cankaloğlu
Acıpayam Kaymakamı
Yusuf Kaptanoğlu
Kocaköy Kaymakamı
“Gönlümüz de bir soframız da”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, şehit ve gazi aileleri ile depremzede vatandaşlar başta olmak üzere, Birecik’in tüm kesimlerini kucaklayacak şekilde organize edilen iftar programına katılarak vatandaşlarla beraber iftar yaptı.
49 depremzedeyi enkazdan kurtaran itfaiye erlerine teşekkür
Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından büyük yıkımların yaşandığı Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman’da görev yaparak şehre dönen İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri ziyaret etti.
“Hep birlikte iyi olacağız”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, depremden en çok etkilenen ilçe olan Birecik'i ziyaret etti. Birecik’te kurulan AFAD çadır kenti gezen Vali Ayhan, depremzedelerle bir araya geldi.
"Şimdi diğer iller için seferberlik vakti”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, ilçede hayatın normale dönmeye başladığını belirterek, “Hadi Birecik, artık bu afeti en ağır yaşayan illere seferber olma vakti” dedi.
Tuncay SONEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
“Son cana ulaşana kadar halkımızın yanında olacağız”
Enkaz halindeki binalarda devam eden çalışmalara gece boyunca eşlik eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Son cana ulaşana kadar, tüm yaralarımızı sarana kadar hemşehrilerimizin yanında olacağız” dedi.