Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam vekillerine Vali Dallı’dan teşekkür
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu’da görev süreleri sona eren ve Bakanlık Merkez Stajı ve dil eğitimi için ayrılacak olan kaymakam vekilleri ile bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
“Teyakkuz durumuna geçilmiştir”
Kastamonu genelinde etkili olan şiddetli fırtına sonucu yaşanan zararı ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Vali Meftun Dallı, “Teyakkuz durumuna geçirilmiştir” dedi.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Ali Mantı
Vali/Mülkiye Başmüfettişi
Çatalzeytin Kaymakamlığına Akdağoğlu atandı
Kastamonu Çatalzeytin Kaymakamlığı’na Gümüşhane Vali Yardımcısı Vekili Enis Akdağoğlu atandı.
Enis Akdağoğlu
Çatalzeytin Kaymakamı
Selim Kaymakamlığı’na Mubin Demirkıran atandı
Kastamonu Çatalzeytin Kaymakamı Mubin Demirkıran, İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile Kars Selim Kaymakamlığı’na atandı.
Köyde 5 ev küle döndü
Kastamonu Valisi Avni Çakır, İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile birlikte dün gece saatlerinde meydana gelen ve 5 evin yandığı Yamaç köyüne giderek yangın söndürme çalışmalarını kontrol etti.
Kastamonu Kestane Balı tescillendi
Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliğince başvurusu yapılan ve 3 yıl süren incelemeler sonucunda şifa kaynağı Kastamonu Kestane Balı, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Hakan ALKAN
Gediz Kaymakamı
Muhammet Serdar Erdoğan
Çat Kaymakamı
Bülent Şimşek
Ağrı Vali Yardımcısı