Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaleler diyarına yepyeni bir tabela asıldı
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, kaleler diyarı Kozluk ilçesine yepyeni bir tabela asıldığını belirterek, "İlçemizin yöresel ürünlerini tanıtıyoruz" dedi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
“Şehrin yöneticisinin kapısı da telefonu da feraseti de açık olacak”
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında 81 ilin valisi, Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri oldu. Valiler Buluşması’nda 81 ilin valisine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet adına vazife yaptıkları şehirlere verdikleri hizmetler için valilere teşekkür etti. Erdoğan valilere, "Şehrin yöneticisinin günün 24 saati, yılın 365 günü kapısı da telefonu da gözü de feraseti de hep açık olacaktır. Aksi takdirde şehrinize ve orada yaşayan insanlara hak ettiği hizmetleri veremezsiniz” diye seslendi.
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Kokutata: Gazetecilik toplumun vicdanına aynadır
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, “Gazetecilik, toplumun vicdanını simgeleyen bir aynadır. Bu ayna, doğru haberle, hakikati yansıtarak toplumu bilinçlendirir ve demokratik sürecin aydınlatılmasına katkıda bulunur” dedi.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
“Aileye umut, topluma hayat”
Tokat Valiliği öncülüğünde kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik hayata geçirilen Beyaz Ev Projesi’nin tanıtımı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu, “Hedefimiz tarihi bağlarıyla birlikte aileyi bir bütüncül yaklaşım içerisinde korumak” dedi.
Engelli gençlerin askerlik sevincine ortak oldu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından engelli bireyler için organize edilen 17. Piyade Komando Tugay Komutanlığı'ndaki temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreni'ne katıldı.
Arefe günü şehitlere kabirleri başında dua
Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, şehit yakınları ve gaziler ile bilikte Ramazan Bayramı arifesinde, şehitlikleri ziyaret ederek, şehit kabirleri başında dua etti.
Vergi memurluğundan kaymakamlığa
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Vergi Uzmanı olarak görev yapan Kastamonu Çatalzeytinli İbrahim Cesur, 111. dönem kaymakamlık sınavını ve mülakatını başarıyla geçerek kaymakam adayı oldu.
29 Ekim 2023'te bir tek terörist kalmayacak
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Soylu, "'İnlerine gireceğiz' diye söz vermiştik, inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Tarihi Meclisin huzurunda bu ülkenin bir evladı olarak söylüyorum, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bu ülkenin sınırlarında, dağlarda bir tek terörist kalmayacak" ifadelerini kullandı.
Isparta şehidini son yolculuğuna uğurladı
Isparta Merkez Büyükgökçeli Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, 05.10.2022 tarihinde Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde yaralanması nedeniyle sevk edildiği hastanede tedavi altında iken dün şehit oldu.
‘Anneler hep var olacak, terör yok olacak’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan ailelerin 4'üncü yılında kentte onlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, "Son 3 yılda Amerika senatosu PKK ve PYD'ye 2 milyar dolar resmi yardım yapmıştır. HDP, PKK ile birlikte Amerika uşağıdır" dedi.
'Lavanta kokulu köy'de festival
Keçiborlu ilçesi Kuyucak köyünde düzenlenen "1. Isparta Lavanta Festivali" kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüş öncesinde Lavanta Kokulu Köy Kuyucak’ta lavanta bahçesinde bir araya gelen konuklar halk oyunları gösterilerini izleyerek hedefe ok attı.
Türkiye aşkına Cumhuriyet Meydanı’nda nöbet
Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Burdurlulara seslenen Vali Ali Arslantaş, “15 Temmuz ruhunu kaybetmedikçe önümüze çıkacak hiçbir kuvvetin, dahili ve harici hiçbir mihrakın bizim nazarımızda zerre hükmü yoktur. Birlik olma şuurumuzu kavi tuttukça, kardeşlik bilincini neslimize aşıladıkça Allah’ın izniyle her tür badirenin sırtını yere getiririz" dedi.
Tokat'ın en güzel buzağısı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin düzenlediği Geleneksel Buzağı Güzellik Yarışması programına katıldı. Dereceye girenlere ödüllerini veren vali, “Hepsi gönlümüzün birincisi” dedi.