Arama
Arama Sonuçları
Depremde hasar alan cami yenileniyor
2022 yılında Gölyaka merkezli depremde ağır hasar alan Pırpır Köyü Cami'nin yenilenmesi için temel atıldı. Törene katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Depremde ağır hasar alıp yenilediğimiz 20. camimize başladık" dedi.
100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, ilçede gerçekleştirdiği 100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti.
Vali Yazıcı’yı amcasının cenazesinde yalnız bırakmadılar
Düzce'nin Kahveleryanı köyünden Hasan ve Mustafa Yazıcı'nın abileri, Hüseyin Yazıcı'nın babası, merhum Yusuf Yazıcı'nın oğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın amcası Nazmi Yazıcı vefat etti.
Kaymakama portakal gönderdiler
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay'a, eski görev yeri olan Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden bir kutu portakal gönderildi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Özel öğrencileri sevindirdi
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, özel öğrencilerle bir araya geldi. Özel eğitim sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Kaymakam Alpay, öğrencileri hediyelerle sevindirdi.
Ağır ve özel misafir!
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ın bugün ‘özel ve ağır’ bir misafiri vardı. Babası Selami Alpay’ı ağırlayan Kaymakam Furkan Alpay, babasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Makam senin, unvan senin, şan senin, nam senin... Sen utandırma Ya Rab”
Bugün itibarıyla Düzce Çilimli Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Furkan Alpay, “Rabbim, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. Kaymakam Alpay, “Makam senin, unvan senin, şan senin, nam senin... Sen utandırma Ya Rab” ifadelerini kullandı.
Onur Şan
Akçakale Kaymakamı
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
Ev ve ahır küle döndü, 30 küçükbaş hayvan telef oldu
Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Kocayaka Mahallesi’nde çıkan yangında zarar gören evde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Devlet olarak vatandaşların yanında olduklarını belirten Kaymakam Akbulut, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Allah beterinden korusun inşallah” dedi.
Mahmut Şener
Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü
Düzce’den afet bölgesine günde 100 konteyner
Düzce Valiliği tarafından kurulan 5 fabrikada Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası yıkım yaşayan vilayetlere gönderilmek üzere konteyner üretimi aralıksız devam ediyor.
Düzce depreminden hastanede iki yaralı kaldı
Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem sonrasında yapılan belirlemelere göre acil yıkılması gereken 27 binadan 6'sının yıkıldığını, depremde yaralanan 39 yaralının 37'sinin taburcu edildiğini açıkladı.
Volkan Barış GÖÇMEZ
Eski Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü
Hilal KIZILKAYA
Araban Kaymakamı
Mehmet Sadık TUNÇ
İzmir Vali Yardımcısı
Numan Hatipoğlu
Tokat Valisi
Ali Rıza ÇALIŞIR
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
Sinan Korkmaz
Gaziantep Vali Yardımcısı
Nihat Karabiber
Gaziantep Vali Yardımcısı
Rumeysa Sena KURT
İnönü Kaymakamı
Gürbüz SALTAŞ
Düzce Vali Yardımcısı
Adem ÖZTÜRK
Bozüyük Kaymakamı
Esra DEMİRTAŞ
Marmara Kaymakamı
Ömer Bilgin
Çiftlikköy Kaymakamı
Zafer SAĞ
Finike Kaymakamı
Hasan Uğuz
Silvan Kaymakamı