Arama
Arama Sonuçları
Vali koltuğunu merak eden Kısmet muradına erdi
Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Küçük hanımefendi valiyi okuluna uğurladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Temsili kaymakamlar görev başında
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Sadettin ve Feyhan Karaata İlkokulu Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.
Makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Kerem’e devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, makam koltuğunu Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy’a devretti.
“Gazi, toprağın vatan olma hikayesinin yaşayan şahididir”
Piraziz’de incelemelerde bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kıbrıs Gazisi Adil Kıraç’ı evinde ziyaret ederek, Türk bayrağı ve çiçek hediye etti.
Nüfus’ta devir teslim
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü olarak atanan Vali İbrahim Taşyapan, Bilecik Valisi olarak atanan Genel Müdür Şefik Aygöl’den görevi devraldı.
“Okul önlerindeki güvenlik tedbirleri artırılsın”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; makamını temsili olarak Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu 4-B öğrencisi Mustafa Erdem Hatip'e devretti.
Vali koltuğu şehit çocuklarına emanet
Ülke genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören ve kutlamaları, valilik ve kaymakam makam devri ile başladı. Ordu’da valilik koltuğuna şehit çocukları oturdu.
Memleketinde depremin yaralarını sardı
Kütahya Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, depremin ikinci gününden itibaren memleketi Hatay’da depremin yaralarını sarmak canla başla çalıştı.
Makamı ilkokul 3. sınıf öğrencisine devretti
Aksaray Sarıyahşi Kaymakamı Oğuzhan Akman, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" münasebetiyle makam koltuğunu, Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Ekinci’ye devretti.
Hayalindeki mesleği yaşadı
Adana’nın Karaisalı ilçesi Eğlence Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilara Kolkıran, hayalindeki meslek olan kaymakamlığı yaşayarak öğrendi. Dilara, bugün ilçenin kaymakamı olarak görev yaptı.
Fatih ÇOBANOĞLU
Tire Kaymakamı