Arama
Arama Sonuçları
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
"Macaristan halkını kardeş olarak görüyoruz"
“Sınırların Ötesinde Macar Çağdaş Sanatına Bir Yolculuk” etkinliğine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Macaristan halkını ve Türk milletini kardeş olarak görüyoruz; bize böyle öğretildi. Dolayısıyla biz kardeşlerimizi ve soydaşlarımızı canı gönülden severiz" dedi.
Seramik üreticilerinin katı atık sorununa neşter
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Vali Işın, "Seramik üreticileri katı atıklarını komşu illere göndermek durumunda kalıyorlar. Kurulacak tesis, kimyasal olmayan katı atıkların toplanması, taşınması, bertaraf ve depolaması hizmetleri sunarak bu soruna çözüm getirecek" dedi.
"Daha gelişmiş bir teknokent arzuluyoruz"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Teknokent Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Daha ileri ve gelişmiş bir teknokent arzumuz var" dedi.
"Bir millet yok edilmek isteniyor"
Kütahya'da 34 sanatçı, 41 eserle Filistin'de yaşanan zulme dikkat çekmek için çağrılı afiş sergisi düzenledi. Serginin açılışında konuşan Vali Musa Işın, "Bir millet yok edilmek isteniyor" dedi.
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Depremzedeler için birlik kermesi
Kütahya Valiliği himayesinde, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum, kuruluş, belediyeler, STK’lar, özel sektör ve vatandaşların desteği ile organize edilen depremzedelere destek olmak amacıyla düzenlenen kermesin açılışı yapıldı.
Battaniyeler farkındalığın simgesi
Kütahya Valiliği, engelli bireylerin hayatına temas eden, onların hayatlarını kolaylaştıran projelere destek olmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de engelli ve engelli yakınlarının sosyal hayata ve istihdama katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Afet Farkındalığı ve Eğitimle Engelimi Aşarak Kazanıyorum Projesi.
Üniversite kütüphanesinde ‘bağış kitaplığı’ kurdu
Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütüphanesi’ne kitap bağışlayan ilk kadın oldu.
Kağızman'ın işgalden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, 1 Ekim Kağızman’ın düşman işgalinden kuruluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle İstiklal Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından kutlamalar protokolle vatandaşların çektiği halayla devam etti.
Urfa'da okuma seferberliği
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından başlatılan “Urfa Okuyor” seferberliğinde 700 bin öğrenci her gün aynı saatte kitap okuyacak. Bugün ilki yapılan ‘Urfa Okuyor’ kampanyası yoğun ilgi gördü.