Arama
Arama Sonuçları
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
Sinoplu üreticilere makine desteği yapıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan himayelerinde yürütülen proje kapsamında Durağan ilçesindeki çiftçiler ve üreticilere makine desteğinde bulunuldu.
Sinop'ta çıkan yangında 6 ev küle döndü
Sinop'un Boyabat ilçesinde meydana gelen yangında 6 ev kullanılmaz hale geldi. Bölgedeki çalışmaları koordine eden Vali Dr. Mustafa Özarslan, hasar, zarar ve hak sahipliğine ilişkin tespit çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.
Vali Özarslan'dan yangınlara karşı önemli hatırlatma
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, yangınlara karşı vatandaşları uyardı ve eski evlerdeki elektrik tesisatlarına dikkat çekti. Vali Özarslan, "ORKÖY, orman köylüsü vatandaşlarımızın evlerinin elektrik iç tesisat projelerine; hibe/kredi desteği veriyor. Bu destekten faydalanıp, eski evlerimizin elektrik tesisatlarını yenileyelim" dedi.
"Sinop'ta keşfedilecek ne çok güzellik var"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Terelek Kaya Mezarı’nda inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Boyabat ve Durağan'da keşfedilecek ne çok güzellik var" dedi.
Şaziye teyzenin evine misafir oldu
Durağan ilçesine giden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, yalnız yaşayan ve bakımını yapacak kimsesi olmayan Şaize teyzeyi ziyaret etti. Vali Özarslan, "Şaziye teyzemiz gibi Sinop'umuzdaki 560 yaşlımız; SYDV görevli arkadaşlarımıza emanet" dedi.
“Bazen küçük, büyüktür”
Öğrencilere ‘melodika’ dağıtan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, “Bin yıllık koca çınarlar, küçücük bir çekirdekten doğar. Cılız pınarlar, engin bir denizi oluşturur. Bir işe niyet etmek ve o ilk adımı atmak; adım ne kadar küçük olursa olsun, sonucun büyük olacağına dair işarettir” dedi.
"Bu proje eğitime katkı sağlayacak"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan ilçesindeki öğrencilere model küre hediye etti. Vali Özarslan, "Bu çalışmanın öğrencilerimizin eğitim hayatına katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
Türkiye'nin en mutlu kentinde nüfus arttı
Türkiye'nin en mutlu ili Sinop'un nüfusu arttı. Vali Dr. Mustafa Özarslan, 2023 TÜİK verilerine göre Sinop’un nüfusunun 2022 yılına göre 8 bin 917 artarak, 229 bin 716 olduğunu belirtti.
"Şehit ailelerimiz daima başımızın tacı"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2019 yılında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İdris Gezer'in ailesini ziyaret etti. Vali Özarslan, "Şehit ailelerimiz daima başımızın tacıdır. Her daim yanınızdayız" dedi.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
Sinop'u hiç görmemiş öğrenciler kenti gezdi
"Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi başladı. Proje sayesinde Durağan ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş öğrenciler, rehber eşliğinde kenti gezdi.
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sinoplu Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Mustafa Özcan hayatını kaybetti. Özcan'ın cenaze törenine katılan Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, acılı aileye başsağlığı diledi.
Celal Güngör
Durağan Kaymakamı
İttihat ve Terakki’nin dış politika anlayışını yazdı
İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Burak Uz, Tarih Tetkikleri Dergisi’ne “İttihat ve Terakki Hükümetlerinin Dış Politika Anlayışı” hakkında bir makale kaleme aldı.
Kudret Kurnaz
Gaziemir Kaymakamı
Akın Oruç
Iğdır Vali Yardımcısı
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Önder Koç
Viranşehir Kaymakamı
Bursa’nın 80 gün yetecek içme suyu kaldı
Bursa Valisi Yakup Canbolat, kentteki barajlarda 80 günlük ihtiyacı karşılayacak rezervin bulunduğunu söyledi.
Yakup Canbolat
Aydın Valisi
Tahsin AKSU
Keçiborlu Kaymakamı
Faruk DOĞRU
Şebinkarahisar Kaymakamı
Ahmet TOZLU
Van Vali Yardımcısı
Fatih UZUN
Köprüköy Kaymakamı
Abdullah Şahin
Kızıltepe Kaymakamı
Turan SOĞUKOLUK
Turhal Kaymakamı
Ferhat VARDAR
Beşikdüzü Kaymakamı
Dr. Hakan KUBALI
Çorum Vali Yardımcısı
Emrah UZUN
Ceylanpınar Kaymakamı