Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor"
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, "Din görevlileri, dinimizi ve devletimizi temsil ediyor. Bu nedenle kendileri toplumu aydınlatmada büyük rol üstleniyor" dedi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
LGS'ye hazırlanan öğrencilere moral verdi
Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Eren Bilici, Güveççi Ortaokulu'nu ziyaret etti. LGS sınavına girecek öğrencilere sohbet eden Kaymakam Bilici, onlara moral verdi.
Geçen yıl 358 km yol yapıldı
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 2023 yılının genel değerlendirmesini yaptı. Vali Yiğitbaşı, meclis üyelerine şehrin gelişmesi, daha iyi bir noktaya gelmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin ulaştırılması için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
“Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz”
Süleyman Aydın isimli gencin asker uğurlama törenine katılarak aile ve gencin gururunu paylaşan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, “Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz” dedi.
“Gelin hayırda yarışalım”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırsever Fidan ve Ali Altıntaş'ın desteğiyle Emirdağ ilçesi Yeni Kacerli Mahallesinde inşa edilen 4 derslikli Fidan-Ali Altıntaş Anaokulunun açılış törenine katıldı.
Mevsimlik işçiler ve servis şoförlerine trafik eğitimi
Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, ilçede hizmet veren 82 mevsimlik işçi ve bu işçileri taşımakla görevli 6 servis şoförüne trafik eğitimi verildi.
Emirdağ’da kadınlar hayallerine kavuşuyor
Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, Emirdağ İlçesinde Afyonkarahisar Valiliği’nin organize ettiği “İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar” programında Emirdağlı kadınlar ile bir araya geldi.
Tunahan Nas
Sultandağı Kaymakamı
Gülhani Ozan Sarı
Mülkiye Müfettişi
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Minik öğrencilerden depremzede arkadaşları için oyuncak kampanyası
Herkesi yasa boğan deprem afeti sonrasında, bölgede yaşayan depremzedelere destek olmak için yediden yetmişe seferber olan Emirdağ’da bulunan anaokulları, anasınıfları ve ilkokullardan deprem bölgesin anlamlı bir destek geldi.
85 engelliye akülü araç
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi ve Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde hayırsever iş insanlarının destekleriyle alınan 85 akülü aracın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı törene katıldı.
Depremzedeler için kan verdi
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ’da Kızılay tarafından afet bölgesindeki vatandaşlar ve diğer ihtiyaçlar için başlatılan Kan Bağışı kampanyasına katılarak destek oldu.
İhtiyaçları devlet tarafından karşılanacak
Mardin Vali Yardımcısı/Vali Vekili Abdullah Demirdağ KYK yurtlarında misafir edilen ve depremden etkilenen vatandaşları ziyaret etti.
Kaymakama teşekküre geldiler
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Vefa projesi kapsamında hizmet alan anne Emsal Bulduk ve oğlu Yasin Bulduk’u makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, anne ve oğul, Kaymakam Bilici'ye teşekkürlerini sundu.
Konvoyunu durduran vatandaşı dinledi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı haftaya Afyonkarahisar merkez Selçuklu Mahallesi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek başladı.
Tavukları ölen Kadir’in yüzünü güldürdü
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, çok sevdiği tavukları ölen Kadir’e tavuk hediye etti.
Her hafta farklı bir köyün gençleriyle buluşuyor
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ve gençlerle sıcak ve samimi bir havada, belirlenen etkinlik takvimi dahilinde ilçe ve ilçeye bağlı farklı köy ve beldelerde gerçekleştirilmeye devam eden 'Gençlik Buluşmaları’ bu hafta Adayazı Köyü'ndeydi.
“Hedef başarıyı kalıcı hale getirmek”
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, “Hedefimiz yakaladığımız başarıyı kalıcı hale getirmek” dedi.
Çaturanga Satranç Turnuvası’nda 274 sporcu yarışıyor
Elazığ Valisi Ömer Toraman, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenen "Çaturanga Satranç Turnuvası"nın açılışına katıldı.
3 gün önce kaybolan yaşlı kadını arama çalışmaları sürüyor
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçeye bağlı Gedikevi köyünde üç gün önce kaybolan 76 yaşındaki Alzheimer hastası Ayşe Çepel’i arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı.
Ömer BULUT
Kofçaz Kaymakamı V.
Gürsoy Osman BİLGİN
Mezitli Kaymakamı
Yusuf Ziya ÇELİKKAYA
İzmit Kaymakamı
Abdullah DEMİRDAĞ
Mardin Vali Yardımcısı
Zekeriya GÜNEY
Zeytinburnu Kaymakamı
Abdüssamed KILIÇ
Yakakent Kaymakamı