Arama
Arama Sonuçları
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutsal vatan toprakları için bedenlerini katık eden kahraman şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, gaziler ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Kaymakam Karaloğlu, "Ülkemizin her karış toprağında, vatanını ve bayrağını korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır" dedi.
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı
İstanbul Valisi Davut Gül, 2016 yılında Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti.
“Gazilerimiz, aydınlık meşalemiz, övünç madalyamızdır”
Ülkemizin farklı şehirlerinden gelen Kıbrıs gazileri Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesini ve Kaymakam Harun Reşit Han’ı ziyaret etti. Gazileri makamında ağırlayan Kaymakam Han, “Gazilerimiz milletimizin aydınlık meşalesi, övünç madalyamızdır” dedi.
“Şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak”
Gaziler Günü kutlama programına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her bir ferdinin gönlünde gurur abidesi olarak ebediyen yaşayacak” dedi.
Vatan size minnettar!
Gaziler Günü’nde şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Şehitler nurlarmış, gaziler onurlanmış kimselerdir” dedi.
“Gazi, toprağın vatan olma hikayesinin yaşayan şahididir”
Piraziz’de incelemelerde bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kıbrıs Gazisi Adil Kıraç’ı evinde ziyaret ederek, Türk bayrağı ve çiçek hediye etti.
Babası şehit olduğunda 56 günlük bebekti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı. Vali Sonel, Özel Harekat Polisi Akın Bayram şehit olduğunda henüz 56 günlük bir bebek olan 23 Mart doğumlu Yiğit Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
“Yeminimiz dağları teröristlerden temizlemek”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Belek Turizm Merkezinde düzenlenen TEM Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayında yaptığı konuşmada, "Yeminimiz bu dağları temizlemektir, bu dağlarda terör örgütünün bir tek unsurunu, Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim 2023'te bırakmamaktır" dedi.
Kıbrıs Gazilerini ağırladı: Hepinizle gurur duyuyoruz
Gazileri sık sık hanelerinde ziyaret ederek evlerine misafir olan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, bu kez Kıbrıs Harekatında görev alan gazileri kendisi ağırladı.
Tiyatro gösterileriyle öğrencilere ‘şehitlik’ ve ‘gazilik’ anlatılacak
Bolu Valiliği ile sivil toplum kuruluşları arasında iki proje için imza atıldı. "Ülkenin Görünmeyen Neferleri" projesi kapsamında tiyatro gösterileriyle öğrencilere şehitlik ve gazilik kavramlarının önemi anlatılacak. ‘Eğiticilerin Eğitimi" projesi ile de bağımlılıkla mücadele alanında görevli personel ve yöneticilere farkındalık eğitimi verilecek.
Vali Demirtaş'tan 15 Temmuz Gazisi Halil Algan'a ziyaret
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti.