Vali Muhterem İnce Fen Lisesi;

Vali Muhterem İnce Fen Lisesi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi....


KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER

Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce, memleketinde adı verilen okulun açılışında yaptığı konuşmada, yaklaşık 30 yıldır kamu hizmetlerinde bulunduğunu hatırlatarak, bunun katıldığı en heyecanlı, gurur ve onur verici programlardan olduğunu belirtti.

İnce, "Benden habersiz Sayın Valimiz, Sayın Milletvekilimiz böyle bir girişimde bulundular ve büyüklerimizin de olurlarıyla bu isim verildi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Benim için çocuklarıma bırakacağım en güzel miraslardan biri oldu" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da 35 yıllık dostu olan Muhterem İnce'nin isminin böyle bir okula verilmesinin kendilerini gururlandırdığı gibi öğrenciler için örnek olacağını söyledi.

Resim

"TARİFSİZ BİR GURUR"

Aktaş, Muhterem İnce'nin, Çanakkale'nin kurumsal kapasitesinin artırılmasının yanı sıra personel atamalarından altyapı çözümlerine kadar başta Yenice olmak üzere tüm ilçelere emeği ve katkısının olduğunu belirtti.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve Belediye Başkanı Veysel Acar, günün anısına Muhterem İnce'ye tablo takdim etti.


ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ

İnce ve beraberindekiler daha sonra öğrencilerle kurdeleyi keserek, 3 katlı, 4 derslikli, 3 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 personel odası, 1 bilişim sınıfı, 200 kişi kapasiteli kütüphane, 1 yemekhane, dinlenme salonu bulunan 63 kişi kapasiteli 1 pansiyondan oluşan Yenice Vali Muhterem İnce Fen Lisesi gezerek incelemelerde bulundu.

Açılış programına Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce ve eşi Beyhan İnce, çocukları Kerem İnce, Burak İnce, Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve Eşi Nazan Göktaş, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, il ve kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum