Arama
Arama Sonuçları
Çocuklara hayvan sevgisi aşıladı
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, bir araya geldiği öğrencilere hayvan sevgisi aşıladı. Ateş, “Dünyamız onlarla çok daha güzel” dedi.
"Van'ı gelecek nesillere hazırlıyoruz"
Van Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Van'ın ihyası için çalıştıklarını belirten Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, "Şehri gelecek nesillere hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmeti için araç parkımızı güçlendiriyoruz" dedi.
Sokak hayvanları için Batman modeli
Bölgenin en büyüğü olan Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.
Yaban hayvanları için yem bıraktı
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kırsal bölgelere yem bıraktı.
Yaban hayvanlarına yem bıraktılar
Muş Valisi Avni Çakır, vali yardımcıları ve Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, karla kaplı Varto kırsalında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için bölgeye yem bıraktı. Vali Çakır, “Doğadaki dostlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
“Dünyayı onlarla paylaşıyoruz”
Iğdır Valisi Ercan Turan, Iğdır Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
Denetimler üst seviyede olacak
Geniş bir yol ağına sahip Balıkesir’de kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirleri masaya yatıran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, denetim ve kontrollerin üst seviyede olmasını istedi.
“Sahipsiz hayvanlar için çok boyutlu bir kampanya başlatacağız”
Iğdır İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı’nda ‘canlılara merhamet’ vurgusu yapan Vali Ercan Turan, sahipsiz hayvanların bakım altına alınması için çok boyutlu bir kampanya başlatacaklarını söyledi.
Hayvanları beslemeleri için çocuklara mama dağıttı
Öğrencilere hayvanları korumanın önemini anlatan Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, sokaktaki hayvanları beslemeleri için mama dağıttı.
“Her karışına aşığız bu memleketin!”
İlçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Iğdır Valisi Ercan Turan, Tuzluca ilçesine bağlı Kalaça köyünü ziyaret ederek, yaylada incelemelerde bulundu.
Sokak hayvanlarını unutmadı
Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında sokak hayvanlarının yemesi için mama bıraktı.
Kızlarıyla birlikte yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kızları ile birlikte, çetin kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Kış sezonu için gerekli trafik tedbirleri alınacak
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında, AFAD Müdürlüğünün koordinesinde Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.
Miniklere hayvan sevgisi aşılandı
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla minik öğrencilerle Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.
40 yıl sonra terörden arındırılan Cilo’da silah sesleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı
Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile terörden arındırılan 3.400 rakımlı Cilo Sat Dağlarında, silah yerleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı. 40 yıl aradan sonra, 20-25 bin yıllık olduğu tahmin edilen buzulların bulunduğu Cilo Sat Dağları’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.