“Sahipsiz hayvanlar için çok boyutlu bir kampanya başlatacağız”;

“Sahipsiz hayvanlar için çok boyutlu bir kampanya başlatacağız”

Iğdır İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı’nda ‘canlılara merhamet’ vurgusu yapan Vali Ercan Turan, sahipsiz hayvanların bakım altına alınması için çok boyutlu bir kampanya başlatacaklarını söyledi....

Resim

SAHİPSİZ HAYVANLARIN DURUMU ELE ALINDI

Iğdır İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Vali Ercan Turan başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İlgili kurumların sunumlarıyla başlayan toplantıda, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılırken, sahipsiz hayvanların bakımı, rehabilitasyonu ve kısırlaştırılması konuları da görüşüldü.

Konuşmasında, 'Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler (Allah ve melekler) de size merhamet etsin.' hadisini hatırlatan Vali Ercan Turan, "Sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlara sahip çıkmak hepimizin asli görevi” dedi.

Resim

"TÜM CANLILARA MERHAMET ETMELİYİZ"

Vali Turan, “Yeryüzündeki canlılara merhamet etmeliyiz. Bu anlamda tüm paydaşlarımızla çok boyutlu bir kampanya başlatacağız. Sahipsiz hayvanların bakım altına alınması, rehabilitasyonu ve kısırlaştırılması noktasında hem kamu kurum ve kuruluşlarımız hem de yerel yönetimlerimizle çalışmalarımıza hız vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum