Arama
Arama Sonuçları
"Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım"
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik tarafından kendisine fahri hemşehrilik beratı verilen Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, "Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım, çok teşekkür ediyorum" dedi.
Vali ve Kaymakam'a fahri hemşehrilik beratı verildi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin'e başarılı çalışmalarından dolayı Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı verildi.
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
“Başkan ile halk arasındaki mesafe kapanmalı”
Hukukçu-Yazar ve Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, yerel yönetimler için büyük önem taşıyan Kent Konseylerinin yeni dönemde daha etkin olmasını istedi. Altıparmak, belediye başkanı ile halk arasındaki mesafenin kapanması gerektiğini vurguladı.
Hasankeyfli esnafla son çay
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti.
Fahri Hemşehrilik Beratı ile uğurlandı
Amasya Valisi olarak atan Yılmaz Doruk’a ‘Artvin Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim edildi.
Valilik konutundan alkışlarla uğurlandı
Üç yıldır Burdur’da görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Ali Arslantaş, Valilik Konutu’ndan alkışlarla uğurlandı.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Osman Şahin
İmamoğlu Kaymakamı
Tuncay SONEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Vali Çelik, Simav’ın fahri hemşehrisi oldu
Kütahya Simav Belediyesi, Kütahya Valisi Ali Çelik’e ‘fahri hemşehrilik beratı’ verdi. Beratı Vali Çelik’e Simav Belediye Başkanı Adil Biçer takdim etti.
Kütahya’nın fahri hemşehrisi oldu
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Valisi Ali Çelik’e şehre yaptığı hizmet nedeniyle Belediye Meclisi kararıyla Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti.
'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!'
5 yıl yürüttüğü Üsküdar Kaymakamlığı’ndan Hatay İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Murat Sefa Demiryürek, 29 Ağustos’ta başladığı yeni görevi için, “Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi İskenderun’da da duam odur ki; Cenab-ı Hak hayırlı hizmetler yapmayı ve hayırla anılmayı nasip etsin” dedi.
Kaymakam Bayram'a fahri hemşehrilik beratı
Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram'a Çıldır Belediyesi tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim edildi. Kaymakam Bayram’a hemşehrilik beratını veren Başkan Azizoğlu, “Bu beratı sayın kaymakamımıza takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.
Hakan Kılınçkaya
Aksaray Vali Yardımcısı
Muhammet Çiftci
Lalapaşa Kaymakamı
Ekrem GÜNGÖR
Kozluk Kaymakamı
Erdinç DOLU
Kadirli Kaymakamı
Ahmet Gazi KAYA
Gönen Kaymakamı
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı
Eren ARSLAN
İnegöl Kaymakamı
İrfan DEMİRÖZ
Mersin Vali Yardımcısı