Hasankeyfli esnafla son çay;

Hasankeyfli esnafla son çay

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti....


KAYMAKAMA VEDA YEMEĞİ

Üç yıl süreyle Hasankeyf Kaymakamlığı görevini yürüttükten sonra Konya Karapınar Kaymakamlığına atanan Şenol Öztürk için TPAO Kristal Park tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, kamu kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

İKİ ÇOCUĞUM BURADA DÜNYAYA GELDİ

Kaymakam Öztürk'ün yaptığı çalışmalar ile ilgili sinevizyon gösterisinin gerçekleştirildiği programda konuşan Şenol Öztürk, “O kadar şanslıyız ki sizinle 3 sene çalışabilme imkanımız oldu. Ekip olarak arkadaşlarımızla beraber herkes güzel işler yapamaya çalıştık. İki çocuğum Hasankeyf'te dünyaya geldi. Hasankeyf artık bizim memleketimiz. Görev süremiz boyunca devletimizin imkanları ölçüsünde sunduğu hizmeti, şefkati, hoşgörüyü, en ücra köşelerine kadar ulaştırabilmenin, vatandaşlarla buluşturabilmenin gayreti içerisinde olduk. Gösterilen vefa örneğinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun, hakkınızı helal edin” dedi.


FAHRİ HEMŞEHRİ OLARAK UĞURLANDI

Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Kaymakam Öztürk’e hizmetlerinden ötürü Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti. Öztürk ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Kusen, “Benim için çok başka anlamlar içeriyor bu veda gecesi. Çünkü 25 yıllık görev sürem boyunca en uzun ve en uyumlu mülki amirime veda edeceğim için tabii ki insan duygulanıyor. Bu hizmetlerinizden dolayı ilçe ve şahsım adına gerçekten çok teşekkürlerimi arz ediyorum. Hasankeyf'te çok önemli çalışmalar yaptınız. Sizi hemşehrimiz olarak tanıyacağız” diye konuştu.


İLÇEYE VEDA ETTİ

Öte yandan Kaymakam Öztürk, beraber çalıştığı kurum, kuruluş ve esnaflara veda ziyaretinde bulundu. Hasankeyf İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Hasankeyf Belediyesi ve beraber çalıştığı kurum, kuruluş ve esnaflara veda eden Öztürk, “Hasankeyf’te olmaktan ve Hasankeyf’e hizmet etmekten çok mutlu oldum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum