Arama
Arama Sonuçları
"Bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıyoruz"
Hopa ilçesini ziyaret eden Artvin Valisi Cengiz Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sayesinde bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
Rekor kıran yelkencileri limanda karşıladı
Fenerbahçe Doğuş Yelken Ekibi, rekor kırmak için Artvin Hopa Limanı'ndan başladığı Türkiye turunu Hatay İskenderun Limanı'na vararak tamamladı. 1600 mil mesafeli deniz seyrini tamamlayan ekibi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek karşıladı.
Çoruh nehrinde kaybolan şoför için yoğun mesai
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, 23.05.2023 tarihinde Artvin- Şavşat karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu aracıyla Çoruh nehrine düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal’ı bulmak için AFAD koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Abdullah Akdaş
Antakya Kaymakamı
Milletvekili adaylığı için mülki idare amirliğini bıraktılar
14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek milletvekili seçiminde aday olmak için istifa eden kamu görevlileri arasında vali, vali yardımcısı ve kaymakamlar da yer aldı.
Abdullah Arslantürk
Hopa Kaymakamı
Mehmet Ali Özkan
Yozgat Valisi
Türkiye genelinde 'Çök Kapan Tutun' tatbikatı yapıldı
Türkiye geneli ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla saat 18.57'de "çök kapan tutun" tatbikatı yapıldı.
Bugün 18.57’de tatbikat var
Bugün saat 18.57’de ülke genelinde tatbikat yapılacak. 12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümde planlanan tatbikat SMS, televizyon, radyo ve camilerden duyurulacak. Tam bu anda tüm vatandaşlardan her nerede olurlarsa olsunlar çöküp kafalarını kapatarak tutunmaları isteniyor.
Bilecik'te kaybolup Sakarya'da bulunan minik Efe’den Vali’ye ziyaret
Geçtiğimiz gün evinin önünde oyun oynadığı sırada kaybolan ve ekiplerin bulmak için seferber olduğu konuşma engelli Efe, ailesi ile Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın ziyaretine geldi. Vali Kızılkaya, “Her ne kadar endişeye kapılsak da yavrumuzun sağ salim bulunması bizleri mutlu etti. Tabi ki bu mutluluğu da oyuncakla taçlandırmalıydık” dedi.
Tırlar dev kayaların altında kaldı, 1 Azeri vefat etti
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Hopa-Kemalpaşa sahil yolunda yamaçtan kopan kaya parçaları nedeniyle heyelan meydana geldiğini, Azerbaycan vatandaşı 1 kişinin vefat ettiğini açıkladı.
Vali’den 40 yılı dolduran öğretmene vefa dolu uğurlama!
Aksaray'da meslekte 40 yılını dolduran ve emekliliğe ayrılacak olan matematik öğretmeni Tekin Singin için görev yaptığı okulda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun da katılımıyla sürpriz bir veda etkinliği düzenlendi.
Abdurrezzak CANPOLAT
Sapanca Kaymakamı
Mehmet Ali ÖZTÜRK
Bayındır Kaymakamı
Tevfik Kumbasar
Kaş Kaymakamı
Muhammed ÇETİN
Solhan Kaymakamı
Gürkan Üçüncü
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri
Mustafa Erkayıran
Ankara Vali Yardımcısı