Arama
Arama Sonuçları
İlkokul öğrencisi, Vali Aslan'a gizli bir bilgi verdi
Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan'a bir öğrenci önemli bir sırrını verdi. Vali Aslan'ın yanına gelen ve kulağına fısıldayan küçük öğrenci, herkesi tebessüm ettirdi.
Kapıkule'de tüm zamanların rekoru kırıldı
Kapıkule Sınır Kapısında, 5 bin 503 binek araç ve 24 bin 449 yolcu çıkışı ile tüm zamanların rekoru kırıldı.
Vali Özarslan: Kontrol altına alacağız
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, artık halk sağlığı sorunu haline gelen sivrinek nedeniyle İş Birliği Protokolü imzalandığını belirterek, "Yapılacak çalışmalarla sivrisinek popülasyonunun kontrol altına alınmasını hedefleniyoruz" dedi.
Kapıkule Sınır Kapısı'nda tüm zamanların rekoru kırıldı
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yolcu giriş rekorunun kırıldığını belirterek, "Dün itibarıyla tüm zamanların giriş açısından rekoru kırıldı. 9 bin 628 binek araç girişi oldu, 40 bin 593 yolcu girişi gerçekleşti" dedi.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
“Tarım için atılan her adım geleceğimiz demektir”
Üreticilere tohum ve arıcılık malzemesi dağıtan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Tarım için atılan her adım geleceğimiz demektir. Tarım ve hayvancılık konusunda çalışmalarımıza ekip olarak devam ediyoruz. Savunma sanayinde elde ettiğimiz başarılara benzer sonuçları, tarım alanında da elde edeceğiz inşallah” dedi.
Depremzede çiftçilere 4,5 milyonluk destek
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik gerçekleştirilen “Besilik Hayvan ve DAP İdaresi Başkanlığı Hayvansal Üretim Destek Programı Kapsamında Makine Ekipman Dağıtım Törenine” katıldı.
Gebe ineklere buzağı aşısı
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün "Korunan Buzağılar ile Verimli İşletmeler" projesi kapsamında gebe ineklere yapılan aşılama çalışmalarını yerinde takip etti.
"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız"
İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve işçilerin taleplerini dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Yaşlı amcanın hayır duasını aldı
Köy ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.
“Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yaklaşık 660 binin üzerinde çadır, 55 binden fazla konteyner kurulumu gerçekleşti. Her akşam 2 milyon vatandaşımıza deprem bölgesinde iftar veriyoruz." dedi.
2023 yılının ilk misafiri
İzmir Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılının ilk misafirini makamında ağırladı. Kore Gazisi Mehmet Esen’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Usta, “Bu insanlar bizim nazar boncuğumuz” dedi.
Yumurtanın başkentinde kadın gücü
Afyonkarahisar’ın dört bir yanını ziyaret etmeye, yatırımları, üretim ve ihracatıyla şehrin ekonomisine yön veren firmaları incelemeye devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu çerçevede Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde doğalgaz hizmete alım törenlerine katılarak ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Bingöl Hayvan Hastanesi bölgeye hitap edecek
Bingöl Üniversitesi Hayvan Hastanesi törenle hizmete girdi. Törene Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Plan ve Bütçe Komisyonu Bşk. Bingöl Mv. Cevdet Yılmaz, Bingöl Mv. Feyzi Berdibek, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve vatandaşlar katıldı.
Dağdan düşerek telef olan ineğin yerine yenisi alındı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Akocak Köyü Köşk Mezrasında geçimini sağladığı ineği dağdan düşerek telef olan Nafiye Bilican'a (65) Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın talimatı ile yeni bir süt ineği alınarak teslim edildi.
Türkiye Sağlık Turizmi 12-14 Ekim'de İngiltere'de tanıtılacak
İngiltere’de Türkiye Sağlık Turizmi Tanıtımı ve İngiltere Sağlık Turizmi Fırsatları Semineri Ekim'de gerçekleşecek. ITIE Uluslararası Turizm Yatırım ve Fuarcılık Limited Şirketi 10-12-14 Ekim 2022 tarihlerinde İngiltere’de Türkiye Sağlık Turizmi Tanıtımı ve İngiltere Sağlık Turizmi Fırsatları Semineri gerçekleştirecek.
Yeşilırmak ve çevresi cazibe merkezi olacak
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ‘Marka Kent’ olan Amasya’nın ikonik hazinelerinden birisi olan Yeşilırmak Nehri’nin, temizlenerek cazibe merkezi haline gelmesi için hazırlanan ‘Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi’ açılışını gerçekleştirdi.
Gençlerin tasarladığı otonom araçlar yarıştı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması’nda üniversite öğrencilerinin tasarladığı ve sürücüsüz bir şekilde şerit takibi yapan araçlar nefes kesti.
Tek geçim kaynağı ineği ölen teyzeye Vali Akbıyık inek ve buzağı hediye etti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna´ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
Halk Günü'nde Vali'den inek istedi, buzağısıyla geldi!
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Halk Günü”nde kendisinden büyükbaş hayvan talebinde bulunan Nezaket Özdemir adlı teyzenin isteğini yerine getirdi.