Arama
Arama Sonuçları
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Çambaşı Yaylası'nda Kış Festivali başladı
Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 19. Çambaşı Kış Festivali başladı. 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Serkan Böyük
Çamlıhemşin Kaymakamı
Yaylaya sağlık evi
Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında hayırsever iş insanı Ziya Bayhan tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanarak Sağlık Evi'ne dönüştürülen hizmet binasının açılış törenine katıldı.
Mehmet Alperen Başkapan
Şiran Kaymakamı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kadabüz Kaymakamı Yasin Şahin İle “En İyi Narkotik Polisi: Anne” Projesine Eşlik Etti.
Ordu’da, İçişleri Bakanlığının kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla başatmış olduğu uygulamalar ve narkotik suçlarla mücadele konusunda vatandaşlar her fırsatta bilgilendiriliyor.
Çambaşı Kış Festivali'nde renkli görüntüler
Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesince düzenlenen “18. Çambaşı Kış Festivali”ne katıldı.
‘Tarladan Sofraya Kadın Emeği’ne 2 milyon liralık destek
Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğünce, kendi emeğini kazanca dönüştürerek aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların bir araya gelerek oluşturdukları kümelenme çalışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan “Tarladan Sofraya Kadın Emeği Projesi”nin protokolü imzalandı.
Kayak merkezinden şehit aileleri ücretsiz yararlanacak
Ordu’nun Kabadüz Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi ile Çambaşı Kayak Merkezi’ndeki tüm imkanlardan şehit aileleri ücretsiz yararlanacak.
Yayla esnafından alışveriş yapıp kaymakamlara ikram etti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çambaşı Yaylasının merkezinde bulunan esnaflardan alışveriş yapıp, beraberinde bulunan kaymakamlara ikram etti.
Ordu’da 5 Milyon TL’lik 8 projeyi DOKAP destekleyecek
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek toplam 5 Milyon TL tutarındaki 8 projenin protokol imza töreni, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.
Turgay İLHAN
Düziçi Kaymakamı
Necdet UÇAR
Mazgirt Kaymakamı
Cafer Sarılı
Fatih Kaymakamı