Yaylaya sağlık evi;

Yaylaya sağlık evi

Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında hayırsever iş insanı Ziya Bayhan tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanarak Sağlık Evi'ne dönüştürülen hizmet binasının açılış törenine katıldı....

Resim

YAYLADA KIŞ TURİZMİ DE GELİŞECEK

Ziya Bayhan Sağlık Evi ve 112 İstasyonunun açılış programına, Vali Muammer Erol, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kaymakam Yasin Şahin, Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akgöl, İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu, hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Yasin Şahin, hayırsever iş insanı Ziya Bayhan’a teşekkür ederek, “Çambaşı Yaylamız, kış turizminin de gelişmesi adına önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırıyor. 500’e yakın konaklama kapasitesiyle yaylamızın özellikle havalimanına 58 km mesafe yakınlığıyla, karayolumuzun bitmesiyle birlikte daha önemli hizmetlerin buraya geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Resim

KURDELA DUALARLA KESİLDİ

Törende İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün bir konuşma yaparak, Ordu’da hayırseverler tarafından sağlık yatırımlarına bir çok bağışta bulunulduğunu belirterek, hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan ise, “Böyle bir hizmete vesile olduğum için Rabbime şükrediyorum. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Buranın ayakta kalmasını istiyorum. Böyle hayır işlerinin de çoğalmasını istiyorum. Allahım herkese nasip etsin” diye konuştu.

Resim

HAYIRSEVERE TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Vali Muammer Erol ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya tarafından Hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan’a plaket takdim edildi.

Daha sonra Vali Muammer Erol ve Hayırsever İş insanı Ziya Bayhan tarafından Devir Protokolü imzalanmasının ardından İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu tarafından dua edilmesinin ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti.

Vali Erol, açılışı gerçekleştirilen Sağlık Evi ve 112 İstasyonunun hayırlı olmasını dileyerek, beraberindekilerle bina içerisinde incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum