Arama
Arama Sonuçları
“Yeni hükümet konağı ilçeye hayırlı olsun”
Yumurtalık ilçesine giden Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Yumurtalık Kaymakamlığı ile Yumurtalık Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
Başvuruların yüzde 99.7’si sonuçlandırıldı
Kars Valisi Ziya Polat’ın üzerinde önemle durduğu Açık Kapı’ya geçen sene 11.612 başvuru geldi. Başvuruların yüzde 99.7’si sonuçlandırılırken Vali Polat, “Şikâyet, talep ve önerisi olan tüm vatandaşlarımızı sorunlarına çözüm ortağı olabilmemiz için Açık Kapı’ya bekliyoruz” dedi.
“Devlet millet kaynaşmasını valiler sağlıyor”
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 ilin valisini Meclis’te ağırladı. Meclis Başkanı Kurtulmuş, “Artık devlet-millet çatışması değil, devlet-millet kaynaşması valiler üzerinden çok güçlü bir şekilde yaşanıyor” dedi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Sıfır noktasında doktor ve asker birlikte
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Çukurca’da bulunan, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinin hemen yakınında, sınırın sıfır noktasında kurulan Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'ni ziyaret etti.
Aktaş Sınır Kapısının cazibesi artacak
Çıldır’da tamamlanmak üzere olan Aşıkşenlik Tüneli’ni gezen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Çıldır ile Aktaş Sınır Kapısı arasında ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale geleceğini söyledi.
“Size nasıl yardımcı olabiliriz?”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması için "Açık Kapı" biriminde vatandaşları dinledi.
“En değerli anlar içten ve samimidir”
Derecik ilçesini ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, “En değerli anlar içten ve samimidir. Tıpkı Derecik Umurlu/Balkaya Mahallesi'ndeki karşılaşmamızda olduğu gibi. Çocuklar, hafta sonu mesaimizi daha da güzelleştirdi. Gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin, kalplerindeki umut hiç tükenmesin diye çalışmalıyız. Hep birlikte...” dedi.
Göreve başlarken aldığı bayrağı Ercan’a geri teslim etti
Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Erzurum Horasan Kaymakamı Ömer Tekeş, göreve başlarken ilçenin sevilen siması Ercan’dan teslim aldığı bayrağı görevi devrederken geri verdi.
“İnsan odaklı ve çözüm odaklı çalışacağız”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Valilik bürolarını ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Çelik, “İnsan odaklı ve çözüm odaklı çalışacağız” dedi.
İlk ziyaret şehit ailesine
Edirne Valisi Yunus Sezer, görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini Mardin’de 2016 yılında şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy'un ailesine gerçekleştirdi.
“Şehit aileleri daima başımızın tacıdır”
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Erfelek’te inceleme ve temaslarda bulundu.
Sınır yönetimindeki tecrübelerini Varşova'da paylaşacak
Sınır ilçelerinde yürüttüğü başarılı görevlerle dikkatleri üzerine çeken Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Polonya Varşova’da sınır yönetimi tecrübe paylaşımı toplantısına katıldı.
'Vali Hanım Çileği’ kadınların geçim kaynağı oldu
Muğla'da 2018 yılında dönemin Valisi Esengül Civelek tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yetiştirilen ve halk arasında "Vali Hanım çileği" olarak adlandırılan San Andreas çileği, yöredeki kadınların geçim kaynağı oldu.