Arama
Arama Sonuçları
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
“Bu vatan bize şehitlerimizden emanet”
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Programı’na katıldı.
M. Sadık Tunç ve Eyüp Kaykaç belediye başkan adayı oldu
İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç AK Parti'den Karabağlar, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise Karaburun’dan belediye başkan adayı oldu.
Milletvekili adaylığı için mülki idare amirliğini bıraktılar
14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek milletvekili seçiminde aday olmak için istifa eden kamu görevlileri arasında vali, vali yardımcısı ve kaymakamlar da yer aldı.
Hayat kurtarmaya davet
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, sağlıklı tüm vatandaşları umut olmaya ve hayat kurtarmaya davet etti.
Kavacık’ta 10. Üzüm Festivali coşkusu
İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Kavacık Üzüm Festivali, baştan sona yenilenen köy meydanında renkli görüntülere sahne oldu.
Mehmet Sadık TUNÇ
İzmir Vali Yardımcısı
Mehmet Emre Yıldız
Bahşılı Kaymakam V.
Cemil Özgür ÖNEĞİ
Karabağlar Kaymakamı