Arama
Arama Sonuçları
Vali Yılmaz, dalından bamya topladı
Bamya hasadına katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilerle birlikte bamya topladı.
“Devlet vatandaş için var”
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı’da 112 Acil Sağlık Merkezi’nin açılışını yaptı. Vali Ustaoğlu, “Devlet vatandaş için vardır. Vatandaşımızın her derdinde her sıkıntısında anında yanında olmayı hedefliyoruz” dedi.
"Mücadeleye yılmadan devam edeceğiz"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kent genelinde uyuşturucuyla mücadele konusunda titiz çalışmalar yapıldığını belirtti. Vali Canalp, "1.663 operasyon yaptık. Batman'da 1.906 şüpheli yakaladık ve bunların içerisinden de 181’i tutuklandı. Devlet olarak yapmış olduğumuz mücadeleyi yılmadan usanmadan devam ettireceğiz” dedi.
Saffet Arıkan Bedük, Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği’nin dönem başkanlığına seçildi
Türk İdareciler Derneği (TİD) Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük, 1993 yılında kurulan ve TİD’in de üyesi olduğu Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği’nin (EASTR) İsviçre’deki yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile dönem başkanlığına seçildi. EASTR üyeliği olan Avrupa ülkelerinin katılımıyla 2024 yılı Nisan ayında yapılacak “Avrupa Günleri” toplantısı da İzmir’de yapılacak.
Selin vurduğu köylerde inceleme yaptı
Niğde Valisi Cahit Çelik, yoğun yağışlar dolayısıyla meydana gelen sel ve su baskınlarından etkilenen Merkez ilçeye bağlı Karaatlı Kasabası, Hacıbeyli ve Yarhisar köylerine giderek bölgeyi yerinde inceledi.
“Hakan’ımızın kanı yerde kalmayacak”
İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda şehit olan polis Hakan Telli, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Bolluk ve bereketin simgesi aşure karıştırdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, bolluk ve bereket simgesi, kokusunda kardeşlik, tadında paylaşma olan aşurenin kaynadığı kazanı karıştırdı.
Mustafa Yiğit
Adana Vali Yardımcısı
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Kasaba sakinlerinin taleplerini dinledi
Köy ve kasaba ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Mustafa Koç, vatandaşlarla sıcak bir muhabbet gerçekleştirerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Kaymakam radyoya konuk oldu
Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün Afyonkarahisar yerel radyosuna konuk oldu. Daha önce Sultandağı ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptığını belirten Sülün, “Bu bölgeye aşina biriyim. Sandıklı’ya geldiğimde ilçenin gelişmişliğine hayran oldum.” dedi.
Köyleri karış karış geziyor
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve vatandaşlarla hasbihal etmek amacıyla Adıyaman’ın köylerini karış karış geziyor.
Köy halkıyla sıcak buluşma
Niğde Valisi Mustafa Koç, köy ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla buluştu. Köylüler tarafından ilgiyle karşılanan Vali Koç, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Köy halkının taleplerini dinledi
Tokat Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Akça ve Yukarıçandır köyünü ziyaret etti.
Afrin şehidi Musa Özalkan’ın vasiyeti yerine getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Ocak 2018'de Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan’ın, şehit olunca devletin ailesine vereceği parayla Telafer'deki çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılması ve okula da isminin verilmesi yönündeki vasiyeti yerine getirildi.
Aksaray’da cenaze sahibinin taziyelerde yemek vermesi yasaklandı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, cenaze sahibine yük olduğu ve büyük külfetler altına soktuğu için il genelinde taziye yemeği verilmesini yasakladı.
Nusaybin. Nasibeyn: Çift Nasipli yer…
Nusaybin, Nasibeyn: Çift Nasipli Yer: Beyaz güller diyarı, zengin diller senfonisi, ilim irfan kenti, dünyanın ilk üniversitesinin kenti, bünyeye güzellikten güzellik katan kent…
2 dakikada 188 gram acı biber yiyerek birinci oldu
Antalya Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, ilçeye bağlı Kasaba mahallesinde düzenlenen Kapya Hasat Şenliği’ne katıldı.
“Valiye yapılan saygısızlık kabul edilemez”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tokat'ta bazı askerlerin 30 Ağustos töreninde Vali Numan Hatipoğlu’nun elini sıkmaması ile ilgili, "Hiçbir zaman devlet adabına, komuta zincirine uymayan şeyler. Orada valiye karşı yapılan bu saygısızlık Türk subayına yakışmaz. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gereken soruşturma yapılmış, bu kişiler açığa alınmış ve yüksek disiplin kuruluna sevk edilmiştir" dedi.
Vali Koç, traktöre reflektör taktı
Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanlığınca "Çiftçiye Traktör, Traktöre Reflektör Gereklidir” projesi kapsamında çiftçilerin kullandığı traktöre reflektör taktı; çiftçiye yelek giydirdi.
Vali Çuhadar'ın şiir kitabı yayınlandı
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın 'Dizelerim Sızılarımdır' isimli şiir kitabı, kitapseverlerle buluştu. Vali Mahmut Çuhadar'ın uzun zamandan beri yazdığı şiirlerin bir araya getirildiği 'Dizelerim Sızılarımdır' isimi şiir kitabı internet üzerinden satışa sunuldu.
Vali Baruş, ağaçtan kayısı topladı
Isparta Valisi Aydın Baruş Aşağıkaşıkara köyünde kayısı bahçelerini dolaşarak ağaçtan kayısı topladı. Ziyaret ettiği bahçe sahibi Veli Deniz’e bereketli bir sezon geçirmesi temennisinde bulunan Vali Baruş, Aşağıkaşıkara Muhtarı Zeki Aslan ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Köy yollarına sıcak asfalt
Niğde Valisi Mustafa Koç, Çamardı ilçesine bağlı Çukurbağ, Demirkazık ve Pınarbaşı köylerini ziyaret ederek, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Koç, görüş ve taleplerini dinledi.
Mustafa Emre KILIÇ
Yağatan Kaymakamı
Kubilay Ant
Eskişehir Vali Yardımcısı
Hakan Kılınçkaya
Aksaray Vali Yardımcısı
Ayhan AKPAY
Osmancık Kaymakamı