“Hakan’ımızın kanı yerde kalmayacak”;

“Hakan’ımızın kanı yerde kalmayacak”

İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda şehit olan polis Hakan Telli, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı....

Resim

İstanbul’da görevi başında şehit düşen Polis Memuru Hakan Telli, düzenlenen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen merasime; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akın Gürkan, Vali Yardımcısı Yücel Gemici, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, il ve ilçe protokolü ile şehidimizin ailesi, yakınları, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Resim

AİLESİ ARTIK MİLLETE EMANET

Saygı duruşuyla başlayan törende İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bir konuşma gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Kahraman şehidimiz Hakan Telli’yi son yolculuğuna uğurluyoruz. Şehidimizin yüreği yanan ailesine, tüm yakınlarına ve Emniyet Teşkilatı’na baş sağlığı diliyorum. Kahramanımız, şehidimiz, Hakan’ımız 16 yıllık polisti, dün gece kahrolası uyuşturucu tacirlerine düzenlenen operasyonda şehit oldu. Ailesi artık bu yüce millete emanet. Polisimize silah sıkan, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirleri, hangi ine girerseniz girin sizleri bulup oralardan çıkaracağız ve adalete teslim edeceğiz. Hakan’ımızın ve tüm kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Resim

İl Emniyet Müdürü Aktaş, “İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucuyla olan mücadelemiz bundan sonra da kararlılıkla devam edecektir. Aziz şehidimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Şehit Polis Memuru Hakan Telli’nin naaşı, dualarla Tokat Bozçalı Kasabası Merkez mezarlığına 25 Ağustos Cuma ikindi namazı sonrası defnedilecek.

Vali Gül, merasimin ardından şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum