Arama
Arama Sonuçları
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
Adem USLU
Zeytinburnu Kaymakamı
Keban Kaymakamlığı’na Yasin Ardıç atandı
Elazığ Keban Kaymakamlığına, Elazığ Arıcak Kaymakamı Yasin Ardıç atandı.
Alabalık diyarı Keban’a veda vakti
Elazığ Keban Kaymakamlığı’ndan Denizli Çivril Kaymakamlığı’na atanan Hasan Akbulut, 2 sene görev yaptığı Keban’a veda etti. Akbulut, “Şimdilik Alabalık diyarı Keban’a veda zamanı. Sizleri gönülden seviyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi.
Bozkır Kaymakamı Deniz, Sinop Vali Yardımcılığına atandı
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Sinop Vali Yardımcılığı’na, Çanakkale Vali Yardımcısı Tolga Turan ise Bozkır Kaymakamlığı’na atandı.
Keban Barajı’nda kaybolan balıkçı 4 gündür aranıyor
Elazığ Valisi Ömer Toraman, Merkez / Fatmalı köyünde faaliyet gösteren balıkçı teknesinin su alarak batması sonucu kaybolan Yaşar Zariç isimli vatandaşın arama faaliyetlerini yerinde inceledi. Uzman 25 dalgıç, 4 bot ve 2 tekne bölgede arama faaliyetlerini yürütüyor.
Çıldır Gölü’ne yavru sazan bıraktı
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından göllerde balık popülâsyonunun desteklenmesi amacıyla uygulanan ‘Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi’ kapsamında Ardahan’da Çıldır Gölü’ne ve diğer göletlere toplamda 1.589.000 adet yavru sazan balığı bırakıldı. Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Çıldır Gölünde yavru balıkları suyla buluşturdu.
İlhan ABAY
Kocasinan Kaymakamı
Celil ATEŞOĞLU
Gölmarmara Kaymakamı
Hayrettin Baskın
Tavşanlı Kaymakamı
Hasan AKBULUT
Çivril Kaymakamı
Yasin Ardıç
Şebinkarahisar Kaymakamı
İlyas Öztürk
Diyarbakır Vali Yardımcısı
Ersin TEPELİ
Koçarlı Kaymakamı