Arama
Arama Sonuçları
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
Öğrencilerin heyecanına ortak oldular
2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başladı, 15 günlük ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci de bugün yeniden ders başı yaptı. Okulun ilk günü okulları ziyaret eden valiler ve kaymakamlar da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Kendisi gelemeyince kaymakam yanına gitti
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle düzenlenen programa katılamayan 19 yaşındaki down sendromlu Atacan’ı işyerlerinde ziyaret etti.
Kübra Baka Kılıç
Karapürçek Kaymakamı
“Çözülmeyecek sorun veya sıkıntımız yok”
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 17 Ağustos’ta göreve başlamasının ardından başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında son olarak Torul ilçesinde incelemelerde bulundu. Daha önce Kelkit, Köse, Kürtün, Şiran ilçelerini ziyaret eden Vali Tanrısever, ilçe ziyaretlerini Torul ile tamamladı.
TİMBİR’den bir günde 4 şehir ziyareti
Kurucuları arasında Miahaber’in de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve BHA heyeti, Bilecik, Bolu, Düzce ve Eskişehir’de vali ve ilin diğer yöneticilerini ziyaret etti. Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, “Ziyaret ve çalışmalarımız İnternet medyası ile bu alanda faaliyet gösteren üyelerimizin güçlenmesi için devam edecek” dedi.
Levent Kılıç
Sincan Kaymakamı
İlyas Kılıç
Altunhisar Kaymakamı
Valiliklerin çalışmaları izlenip değerlendiriliyor
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında Vali / Mülkiye Başmüfettişi Erkaya Yırık, Bolu Valisi Erkan Kılıç’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali balonla Soğanlı’yı havadan izledi
Kapadokya'nın giriş kapısı olarak nitelendirilen, tarihi kaya kiliselere ve peri bacalarına sahip Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi'nde sıcak hava balonu uçuşu Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in de katılımıyla başladı.
Vali Makas sıcak hava balonuyla uçtu
ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında düzenlenen sıcak hava balonlarının test uçuşu sabah saatlerinde kent merkezinde gerçekleşti. Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın da katıldığı test uçuşunda Erzincan semalarında renkli görüntüler oluştu
Sivas’ta eskrim rüzgarı
Türkiye Eskrim Şampiyonası'nın açılış seremonisine katılan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas’ın güçlü spor alt yapısı ile önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını söyledi.
Erkan Kılıç
Bolu Valisi
Mehmet KILIÇ
Pınarhisar Kaymakamı
Mehmet KILIÇ
Kırklareli Vali Yardımcısı V.
Muhammet Kılıçaslan
Torul Kaymakamı
Abdüssamed KILIÇ
Yakakent Kaymakamı
Mustafa Emre KILIÇ
Yağatan Kaymakamı
Feyza Nur KILIÇ
Dikmen Kaymakam V
Mustafa KILIÇ
Bursa Vali Yardımcısı
Kadir KILIÇ
Akyaka Kaymakamı
Alparslan KILIÇ
Armutlu Kaymakamı
Mehmet Fatih KILIÇ
Ardahan Vali Yardımcısı